Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek a barátnőtök kedvéért?
Figyelt kérdés
Jobban izgat egy öltönyös férfi látványa mint egy pucér férfié.
A legjobb az lenne ha csak a farkát dugná ki és úgy szexelnénk, hogy még öltönyben van.
Nevezhetjük ezt fétisnek?
2021. szept. 16. 12:24
1/14 anonim válasza:
Engem is felcsigáz ha egy pasi öltönyben van, de így nem szexelnék vele
2/14 anonim válasza:
Persze simán, de akkor utána meg lehet én kérnék valamit 😂
3/14 A kérdező kommentje:
2# pl?
2021. szept. 16. 12:27
4/14 anonim válasza:
Ha ez lenne minden vágya nyilván megtenném. Bár annyi kicsit zavarna, hogy amikor intenzívebben neki állnánk a dolgoknak, akkor baromira melegem lenne abban a cuccban. 😄 De ha őt ez izgatja, akkor megérné.
5/14 anonim válasza:
Nevezheted annak.
Öltönyt mostni nem lehet, tisztítóba kell vinni. Tehát macera. Ha erre vágynál, vennék akciósat erre a célra.
6/14 anonim válasza:
Persze, akkor viszont én meg arra kérném, hogy kosztümben legyen:) Csak a szoknya felhajtva, és mehet a menet.
7/14 anonim válasza:
Megtenném néha szívesen, mert önbizalmat ad az ing és az öltöny, tudom, hogy jól áll, és a legtöbb csajnak tetszik. De azért a full meztelenséget preferálom. 25f
8/14 anonim válasza:
Persze minden további nélkül megtenném!
9/14 anonim válasza:
De beteg, én nem csinálnám meg.
10/14 A kérdező kommentje:
9# ennél jóval betegebb fétisek vannak sztem
Amúgy nem minden alkalommal kérném csak ritkán
2021. szept. 16. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!