Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire zavaró, ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Mennyire zavaró, ha nagyon nedvesedik egy nő?

Figyelt kérdés

Jelenlegi párommal kicsit több mint 7 hónapja vagyunk együtt. Nagyon élvezem vele a szexet, meg kívánom is őt, és nagyon be szoktam nedvesedni. Mindkét combom olyan mindig, neki meg a hasa alja/farka körül. Nekem a combomon szinte folyik.

Többnyire elég annyi, hogy pl utcán/boltban megfogja a fenekem, vagy ad egy puszit a nyakamra. Korábbi kapcsolataimban nem volt ilyen, csak most, de engem nagyon zavar. Őt kérdeztem, mindig azt mondja, hogy őt nem zavarja, de nem tudom, lehet hogy csak nem akar megbántani?!

Lehetséges, hogy egy férfit tényleg nem zavar, ha ennyire nedvesedik a nő?

2023. jún. 22. 06:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
32%
Jó, ha nagyon nedvesedik egy nő, nekem volt sok csajom, mindet rábeszéltem úgymond nyilvános helyen szexre, egy nyári esti, Balaton parti dugásra sok csajomat rábeszéltem, ráhajoltattam őket egy padra, vagy csak egy fához kapaszkodott, és hátulról dugtam őket, nagyon jó, ha ilyenkor nem kell hátulról nyalni a csajt, hogy dugható legyen, hanem olyan nedves, hogy egyből dugható.
jan. 23. 13:34
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb dolog, szinte csorogjon.

Az utolsó cseppet is lenyalnám.

Ettől nem igazán van jobb.

máj. 27. 23:43
 33/40 anonim ***** válasza:
53%

Semennyire nem zavaró.

Sőt , tökéletes, izgató, imádni való.

máj. 28. 05:38
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok/voltam, egy gondolat elég volt és mintha egy patak lett volna a lábaim közt, már-már kellemetlen volt. Egy ideje ez abbamaradt, igaz, a jelenlegi párommal nincs meg az az intimitás, amire vágynék.Nálam a kölcsönös vágy érzése indította be,de durván. Mióta ő már nem kezdeményez nálam, sokkal kevésbé kívánom őt.
máj. 28. 17:53
 35/40 anonim ***** válasza:

Mielőtt válaszóltok férfiak...jobb ha nedves egy nő,mint az, hogy sivataggá válik aktud közben.

Tudod mit jelent? Éheztet és vágy rá. Ezért van ez veled

jún. 16. 03:41
 36/40 anonim ***** válasza:

El fog múlni...

Feleségem is ilyen volt. Én imádtam, ő nem szerette.

jún. 16. 23:16
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig örültem annak ha a partnerem benedvesedik,mert ez azt jelentette számomra,hogy felizgult.Egy alkalmi kapcsolatomban a partnerem egy nagy törölközöt tett maga alá ,gondoltam vigyáz a lepedőre,csak akkor értettem meg miért,amikor elélvezett,mintha egy vödör melegvíz folyt volna ki a lába közül.Nagyon meglepődtem hiszen ilyen élményben nem volt soha részem,de így sok ,sok év után is örülök annak,hogy átélhettem egy ilyen
szept. 12. 16:01
 38/40 anonim ***** válasza:
szuper élményt. Megjegyzem a nő is az volt. (bocsi tabletről írtam, es magától elküldte befejezetlenül.)
szept. 12. 16:04
 39/40 Faklyahhh ***** válasza:
Jah. Szal no parizer mi imádjuk. Had folyjon! Ritka aki ilyet tud és azt biza megkell élni. Szoval na ekézd magad, adj az érzésnek!
okt. 28. 03:45
 40/40 anonim ***** válasza:
Minden ilyen nő izgató volt,mert tudtam,hogy felvan izgulva,a tudattól én is jobban bepörögtem.
nov. 2. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!