Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rettenetes szűk az új barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetes szűk az új barátnőm, annyira hogy már zavaró, tudok ezzel valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Sok pozicióba be sem tudom tenni, ha valahogy beteszem az is kényelmetlen kicsit, a kis ujjam is nehezen megy be.
2023. jún. 4. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Add nekem.
2023. jún. 4. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Fél tőled, vagy a helyzettől.

Miért?

2023. jún. 4. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Volt ilyen csajom, annyira szűk volt, hogy csak kőkemény farkam ment bele nagy nehezen, ha egy fokkal puhább volt már nem tudtam betenni. Viszont az élmény amikor benne volt szex közben az óriási volt. Megszűnt a kapcsolat így nem tudom milyen lett neki az évek múltán de talán idővel picit tágul. De ez években mérhető ill szülés után is tágabb tud maradni.

Szerintem amit tehetsz az kb annyi, hogy veszel valami játékszert és szex előtt ezzel jól felizgatod, széthúzod neki valamennyire, egyrészt benedvesedik egyrészt pedig ideiglenesen legalább valamelyest széthúzódik. Akkor meg tudod dugni.

2023. jún. 4. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Szívesen kipróbálnék egy ilyen csajt 😃
2023. jún. 4. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen feleségemnek is hasonló,ujjal nyelvvel jól felizgatom,egy kis sikositó,utána simán becsuszik.
2023. jún. 4. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Te semmit nem tudsz vele kezdeni. Csak add meg a számát priviben!! 😄
2023. jún. 4. 21:10
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Elfogadnám.
2023. jún. 4. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Akkor dugjatok olyan pózban ami mindkettőtöknek jó, meg gyakorolt sűrűbben az előjátéknak nevezett csodás dolgot.
2023. jún. 4. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Nos, én negyven felett is annyira szűk vagyok, hogy csak nagyon apránként, fokozatosan mehet a behatolás. De aztán ha egyszer már bennem van a párom, onnantól teljesen jó. Ezt minden szexnél, minden pózban újra végig kell játszani.
2023. jún. 5. 06:06
 10/13 anonim ***** válasza:
20%
Átveszem a csajt
2023. jún. 5. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!