Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez zavaró egy férfi számára?
Figyelt kérdés
Nyögés nálam inkább sóhaj, de nem az a gyöngéd női hangszínnel, hanem ilyen mélyről jövő mélyebb hangszínnel. Nekem nem tetszik hallva.
Nők, ti hogy vagytok ezzel?
Pasik, mindegy ha férfiasabb a nő, vagy kecses, lágy hangra vágytok?
2023. ápr. 7. 16:43
1/5 anonim válasza:
A férfiak egy része (magamat is beleértve) úgy ki van éhezve, hogy ha koreai népdalokat énekelsz izgalmadban, az se zavar.
2/5 anonim válasza:
Alapból mélyebb hangszínem van, és én se vagyok egy nagy nyögős, sikítozós. Inkább szintén sóhajtozós, "ligetős" vagy hogy mondjam. Első párom állandóan ezzel csesztetett, hogy halk vagyok, meg nem kap visszajelzést. De más soha nem szólt meg ezért, jelenlegi páromnal kifejezetten tetszik, izgatja. Szóval ez is ilyen kinek mi dolog.
3/5 anonim válasza:
Az zavaró ha semmi hangja nincs a csajnak
4/5 anonim válasza:
Én egy vékonyabb nőiesebb hangra bukok. legyen az csak beszédből, vagy szexből adódóan is!
5/5 anonim válasza:
Több mélyhangú csajjal szexeltem, nagyon is izgatóak voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!