Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb embereknél nem zavaró, hogy jobban izzadnak szex közben?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam teltebb nővel, de barátom mesélte, hogy nagyon izzadnak és az úgy elveszi az egésznek a varázsát.2023. máj. 29. 13:59
2/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül! Az izzadékonyság egyénenként változó.
4/17 anonim válasza:
Akkor dugd meg a barátod, lúzer.
5/17 anonim válasza:
Az izzadás nem feltétlenül függ össze a teltséggel, tudok olyat, aki vékony és izzad, mint a ló, illetve olyat is, aki teltebb és kb alig.
6/17 anonim válasza:
Mindenki izzad szex közben, ha jól csinálják. Ha a haverod nem izzad, akkor valószínűleg csak maszatol. Vékony ember is lehet büdös, ha nem tisztalkodik. Ha a barátod nem élvezi a szexet úgy ahogy van, az nem a "teltebb" hölgyeknek köszönhető. 50 fokban meg mindenki izzad, dugni kell ezerrel utána meg le lehet zuhanyozni. Én akkor is izzadtam nyáron pl csak úgy mikor 60 kiló voltam, és most is. Ja és akkor sem becsültek meg a férfiak, mindent megkaptak, zabálni valót is és hol volt a tisztelet, sehol. Úgyhogy lesz@rom, ha 100 kiló vagyok. Így is jó nő vagyok, de nem szeretnék a barmoknak megfelelni. Kibukok ezektől a diszkriminatív kérdésektől.
7/17 anonim válasza:
Nekem egyszer borzalmas kellemetlen szitum volt errol. Randiztam egy vekony csajjal, majd felhivott dugni. Kutyaba pakoltam, es olyan szinten parolgott fel az orromra a seggszag lentrol hogy azt hittem lehanyom a hatat. Kesobb kiderult, hogy gombas folyasos fertozese volt, de meg olyan budoset sosem ereztem. Mint egy szak hal ami a napon szetrohadt volna.
8/17 anonim válasza:
Fertőzéssel szexelni eleve nem kultúremberre vall.
9/17 anonim válasza:
8. En szoltam neki, hogy valami nem kerek. O maga eszre se vette....
10/17 anonim válasza:
Az sem jó, ha valaki ilyen szinten nem figyel magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!