Miért kell az embereknek mások arcába vágni a kapcsolatukat?
Szerintem a saját frusztrációdat éled meg, már ne is haragudj.
Én még sosem láttam olyasmit, hogy bárki is kiröhögne, amiért egyedül megyek valahova. Pedig biztos megvan a véleményük, ha látnak, mert egy nagy disznó vagyok. Elcsodálkoznának, ha látnák, hogy milyen jóképű férjecske vár otthon :)
Akik hangosan hirdetik, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, azok szoktak utána hazamenni és utána szétverni egymást meg üvöltözni. Az ilyen kirakatkapcsolatok szánalmasak. Aki pedig nem tud egyedül lenni vagy ezt furcsának találja, az betegesen függő, amit nem ártana kezeltetni.
Szerintem a hozzád hasonló savanyú emberek SOKKAL frusztrálóbbak, mint holmi boldog párok.
A pettinges-felfalós csókot én is rühellem, de nem értem, miért baj, ha valaki kézenfogva megy, meg ölelkezik a másikkal.
Keress csajt, ha ennyi zavar a dolog, bár nem csodálkozom rajta, miért vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!