Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha nagyon nedvesedik egy nő?
Jelenlegi párommal kicsit több mint 7 hónapja vagyunk együtt. Nagyon élvezem vele a szexet, meg kívánom is őt, és nagyon be szoktam nedvesedni. Mindkét combom olyan mindig, neki meg a hasa alja/farka körül. Nekem a combomon szinte folyik.
Többnyire elég annyi, hogy pl utcán/boltban megfogja a fenekem, vagy ad egy puszit a nyakamra. Korábbi kapcsolataimban nem volt ilyen, csak most, de engem nagyon zavar. Őt kérdeztem, mindig azt mondja, hogy őt nem zavarja, de nem tudom, lehet hogy csak nem akar megbántani?!
Lehetséges, hogy egy férfit tényleg nem zavar, ha ennyire nedvesedik a nő?
Az a jó ha csúszik
Ha ilyen jól nedvesedsz azt jelenti h a párod nagyon jól csinálja a dolgát .
Em gond szerintem ez
Egy kis pihi után vesztek egy közös zuhanyt
Ágyneműt meg lehet cserélni van mosógép
Kb 10-15 perc alatt meg is szárad ebbe a melegbe .
Téli időszakban meg jó ha van hőbb garnitúra
De a szárítógép se ördögtől való
N
Bizony izgató és jó dolog.
Ha nem nedvesednél az rossz lenne.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Kezdek megnyugodni :D mindenkinek ment a zöld! :)
#12: nem, a méretével egyáltalán nincs gond szerencsére, tökéletes :)
Az a normális, ha szexuális izgalomra nedvesedik, akár nagyon is, mint ahogy a férfinak ilyenkor feláll a farka, ez a normális.
Persze van olyan férfi akinek nem vagy nehezen áll fel az nem egészséges, meg van olyan nő, akit ki kell nyalni, mert nem elég nedves, az sem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!