Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex közben érezhető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex közben érezhető ha valaki dohányzik?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, érezhető orális szex közben ha a lány dohányzik, más lesz tőle a punci íze?

Még sose voltam dohányos nővel, én se cigiztem soha, viszont akivel ismerkedek és tetszik ő sajnos cigizik napi 4-5 szál és kicsit para h mennyire lehet ez zavaró szex közben HA ott is érezhető rajta.. (más esetben nem zavar)

Srácok mik a tapasztalatotok dohányos lány esetében? elsősorban azokat kérdezném akik nem dohányoznak.. Köszi szépen!

2023. jún. 19. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem lehet. Sem a pasinál, sem a nőnél.

Ahogy a kávézástól sem lesz keserűbb. Az étkezés, az életmód, a higiénia, stb befolyásolják az ízeket és illatokat, de nem egyesével...

2023. jún. 20. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, embere válogatja. Mármint hogy ki mennyire érzékeny. Nem kevés partnerrel a hátam mögött egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy (sajnos vagy szerencsére) érzem a különbséget.
2023. jún. 20. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
43%

Nőknél nem ez határozza meg. Étkezés vagy életvitel jobban érezhető.

Férfiaknál ondóhan érezhető, nagyon keserű és rossz ízű.

2023. jún. 20. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt exem aki nő volt oda lent erős szaga volt, ami nekem volt kellemetlen. Nem is volt nyalás, inkább dugás csak. Beszéltünk róla de nem érdekelte. Szakítottunk is de nem (csak) ez miatt.
2023. jún. 20. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!