Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex közben érezhető ha valaki dohányzik?
Figyelt kérdés
Komoly kérdés, érezhető orális szex közben ha a lány dohányzik, más lesz tőle a punci íze?
Még sose voltam dohányos nővel, én se cigiztem soha, viszont akivel ismerkedek és tetszik ő sajnos cigizik napi 4-5 szál és kicsit para h mennyire lehet ez zavaró szex közben HA ott is érezhető rajta.. (más esetben nem zavar)
Srácok mik a tapasztalatotok dohányos lány esetében? elsősorban azokat kérdezném akik nem dohányoznak.. Köszi szépen!
2023. jún. 19. 16:42
3/14 anonim válasza:
NEM érződik! Egyedül az ejakulátumon (kevésbé tudományos nevén g.ci) lehet érezni ha valaki erős dohányos (keserűbb).
4/14 anonim válasza:
Kata40 te sok puncit nyaltál már?
6/14 anonim válasza:
Nem viccnek szántam. Csak érdeklődtem.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, eddig jól hangzik! mindenkinek ment a zöld!
Természetesen minél többen írnak annál jobb :)
2023. jún. 19. 17:29
8/14 anonim válasza:
Lehet csak nekem jó az ízlelésem, de mindig éreztem a dohányt a puncin.
9/14 anonim válasza:
Én dohányzom, amelyik nő cumizott és lenyelte az mind azt mondta hogy édeskés íze volt. Úgyhogy nincs összefüggés. Nem mindegy mit eszel mert az nagyban befolyásolja a sperma ízét.
10/14 Oldfire válasza:
Pedig lehet érezni. Nem dohányzóként dohányzó nővel jöttem össze és nagyon nem élveztem az orális szexet.
De hát az orális szex nem kívánság műsor......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!