Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dohányzik, de mégsem volt keserű?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzik, de mégsem volt keserű?

Figyelt kérdés

A héten volt egy randim ami kicsit jobban sikerült

Ágyban kötöttünk ki ..

Második menetnél újra el kezdtem Őt szájjal kényeztetni . Meg kérdezte hogy el mehet e a számba. Mondtam ,hogy nem szeretném mert dohányzol és attól keserű vagy .... megértette nem volt gond h vissza utasítottam. Folytattam.tovabb .. láttam rajta hogy élvezi fel-fel néztem. Aztán egyszer csak megszólal ,hogy "Bocsi" Kérdeztem tőle miért?

"Ne haragudj El mentem a szádba"

"TE bele élveztél a számba? Ez komoly?"

"Igen"

Nos őszinte leszek észre se vettem

Mert konkrétan SEMMIlYEN íze nem volt ...

Nem volt keserű, nem volt sós nem volt édes nem volt savanyú.. gyakorlatilag Semleges .. de az a fura tipikus ondó íz se volt amit nem lehet behatárolni milyen ízű .. Mondtam is neki h Ennek Semmi ízé

Csak annyit mondót h rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszik ...

Ez miatt volt semleges ?

Amúgy annyit tudni kell róla hogy sajnos ovisi papírja van arról h nemzőképtelen több meddőségi vizsgálaton volt már nem tud gyereket csinálni de gondolom ez nem befolyásolja az ondó ízét.

De kellemes csalódás volt .

Ő 39F Én 26N

2020. febr. 16. 08:08
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Bocsi az elirasok miatt

Orvosi papir *

2020. febr. 16. 08:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A taplalkozastol inkabb fugg
2020. febr. 16. 08:24
 3/19 A kérdező kommentje:
De már máskor is voltam olyannal aki sok gyümölcsöt zöldséget fogyasztott .. de neki meg inkább sós és az a fura íz volt
2020. febr. 16. 08:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyformak a pasi spermainak.ize
2020. febr. 16. 08:38
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem gondoltam volna hogy van még lejjebb, de van ezen az oldalon...
2020. febr. 16. 08:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Bújtatott reklám mindenhol... :(
2020. febr. 16. 08:46
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

Cseréljük meg.

Te 39F ő 26L

Így van értelme a kiírásnak.

2020. febr. 16. 08:56
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem nem

Nagyon is 26 éves Nő vagyok..a férfi -nyáron lesz 40 éves

Idősebb pasikra bukóm bocsi

2020. febr. 16. 09:11
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát ekkora baromságot egy nő nem ír.

Kizárt hogy valaki ne vegye észre hogy a szájába élveztek. Egyrészt az íz. Nem hiszem el hogy abszolút semmilyen íze nem volt, de oké, mondjuk hogy átestél egy másik univerzumba és találkoztál egy íztelennel. (Megtanultuk anno általánosban hogy csak a víz íztelen)

De ott a lüktetés, élvezés előtt közvetlen, és közben teljesen más a pénisz, nincs olyan béna nő aki nem veszi észre. És ha jön a sperma, az érezhető lövellésekkel jön, plusz feltűnően meleg, érezni ahogy elönt az a meleg anyag. És akkor még ottvan jelnek a megváltozott pulzus, ha nem is hangosan élvező fajta a pasi, akkor is hallani hogy máshogy veszi a levegőt.

31N

2020. febr. 16. 09:33
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

Neked bizony kukid van, 26/Lajosom!

Eredj máshová erotikus sztorikat írni! Ez az oldal NEM ERRE VALÓ!

2020. febr. 16. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!