Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, hogy baromi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy baromi szexinek tartom, ha dohányzik egy férfi?

Figyelt kérdés
Annyira imádom ahogy tartják a szájukban, fújják a füstöt, stb..
2019. okt. 29. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy. Pont most akarok rágyújtani egyre.
2019. okt. 29. 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Most voltam cigizni.
2019. okt. 29. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, végülis mindenki másra izgul fel :))) nekem mondjuk nem jön be a füstszag, de ez én vagyok.

33/N

2019. okt. 29. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy egyedül, mert én is baromi szexinek tartom,és szerintem egyáltalán nem gáz.
2019. okt. 29. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gáz, mert büdös, és az egészségre is káros. Semmi értelme. Előbb kinyúvad, aki cigizik, és aki szagolja, az is. Tüdőrákot, érszűkületet és egyéb csodákat lehet kapni tőle. Tényleg rohadt szexi.
2019. okt. 29. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

- büdös a füst

- büdös a szája

- hamar meghal

Ez neked szexi?

2019. okt. 29. 14:32
 7/10 StevenUp ***** válasza:
75%

Gondolom aki tüzzel vassal a dohányzás ellen van az biciklivel közlekedik és nem használ semmi olyat ami károsítja a környezetét...

Jó poén hogy az okos leugatja a hülyét mert dohányzik aztán beszáll a Tdi-be és hazafüstöl...

Én is dohányzom de egy nem dohányzó embert sem akartam rászoktatni és egy nem dohányzó embert sem szóltam meg érte...

Akkor a nem dohányzó ember minek ugat bele hogy én rágyújtok e vagy nem?

2019. okt. 29. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz, kinek a pap, kinek a papné, bár attól még egészségtelen, káros, büdös stb. mégis sokan szívjuk :)

Az gáz, ha a partner irtózik a cigifüsttől és valakibe nem szorult annyi iq, hogy akkor előtte megállja, bekapjon egy rágót ne egy nettó hamutálízű legyen a csókja.

2019. okt. 29. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
32%

Én éppenséggel dohányzom és soha senki nem panaszkodott arra hogy büdös lenne a ruhám vagy a szám. Úgy gondolom hogy ha valaki erre figyel akkor a szag nem lehet probléma. Orvosilag valóban elég káros de a sok előttem hozzászóló akik szerint ettől hal meg az ember azt el kell hogy szomorítsam. Sokkal kevesebben halnak bele a dohányzás bármilyen káros szövődményébe mint pl: egy balesetbe.

Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: szerintem abszolút nem baj hogy neked ez tetszik

27 F

2019. okt. 29. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Én szexinek tartom, de csak attól a pasitól aki tetszik.

Az egy más kérdés, hogy nem valami gusztusos cigis szájjal csókolózni...

2019. okt. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!