Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy baromi szexinek tartom, ha dohányzik egy férfi?
Nem gáz, végülis mindenki másra izgul fel :))) nekem mondjuk nem jön be a füstszag, de ez én vagyok.
33/N
- büdös a füst
- büdös a szája
- hamar meghal
Ez neked szexi?
Gondolom aki tüzzel vassal a dohányzás ellen van az biciklivel közlekedik és nem használ semmi olyat ami károsítja a környezetét...
Jó poén hogy az okos leugatja a hülyét mert dohányzik aztán beszáll a Tdi-be és hazafüstöl...
Én is dohányzom de egy nem dohányzó embert sem akartam rászoktatni és egy nem dohányzó embert sem szóltam meg érte...
Akkor a nem dohányzó ember minek ugat bele hogy én rágyújtok e vagy nem?
Nem gáz, kinek a pap, kinek a papné, bár attól még egészségtelen, káros, büdös stb. mégis sokan szívjuk :)
Az gáz, ha a partner irtózik a cigifüsttől és valakibe nem szorult annyi iq, hogy akkor előtte megállja, bekapjon egy rágót ne egy nettó hamutálízű legyen a csókja.
Én éppenséggel dohányzom és soha senki nem panaszkodott arra hogy büdös lenne a ruhám vagy a szám. Úgy gondolom hogy ha valaki erre figyel akkor a szag nem lehet probléma. Orvosilag valóban elég káros de a sok előttem hozzászóló akik szerint ettől hal meg az ember azt el kell hogy szomorítsam. Sokkal kevesebben halnak bele a dohányzás bármilyen káros szövődményébe mint pl: egy balesetbe.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: szerintem abszolút nem baj hogy neked ez tetszik
27 F
Nem gáz. Én szexinek tartom, de csak attól a pasitól aki tetszik.
Az egy más kérdés, hogy nem valami gusztusos cigis szájjal csókolózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!