Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dohányzik, de mégsem volt keserű?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzik, de mégsem volt keserű?

Figyelt kérdés

A héten volt egy randim ami kicsit jobban sikerült

Ágyban kötöttünk ki ..

Második menetnél újra el kezdtem Őt szájjal kényeztetni . Meg kérdezte hogy el mehet e a számba. Mondtam ,hogy nem szeretném mert dohányzol és attól keserű vagy .... megértette nem volt gond h vissza utasítottam. Folytattam.tovabb .. láttam rajta hogy élvezi fel-fel néztem. Aztán egyszer csak megszólal ,hogy "Bocsi" Kérdeztem tőle miért?

"Ne haragudj El mentem a szádba"

"TE bele élveztél a számba? Ez komoly?"

"Igen"

Nos őszinte leszek észre se vettem

Mert konkrétan SEMMIlYEN íze nem volt ...

Nem volt keserű, nem volt sós nem volt édes nem volt savanyú.. gyakorlatilag Semleges .. de az a fura tipikus ondó íz se volt amit nem lehet behatárolni milyen ízű .. Mondtam is neki h Ennek Semmi ízé

Csak annyit mondót h rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszik ...

Ez miatt volt semleges ?

Amúgy annyit tudni kell róla hogy sajnos ovisi papírja van arról h nemzőképtelen több meddőségi vizsgálaton volt már nem tud gyereket csinálni de gondolom ez nem befolyásolja az ondó ízét.

De kellemes csalódás volt .

Ő 39F Én 26N

2020. febr. 16. 08:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Ráadásul úgy írsz férfiként, hogy nyilvánvalóan még nővel sem voltál soha, annyira hiteltelen amiket írsz. Javaslatom: menj el egy prostituálthoz, és szerezz tapasztalatot, mert ez így nagyon rossz.
2020. febr. 16. 10:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Nos még mindig pasi vagyok .. és valószínűleg nagyon bele lendültem és ezért nem vettem észre. Igen tudom változik a pulzus máskép is vette a levegőt. Lüktetni nem lüktetett a farka .. Akkor lehet hazudott vagy tényleg csak pár csepp kötetet ki amit tényleg nem veszel észre ha lendülettel szopod a,fszt.
2020. febr. 16. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Azt nem észrevenni, hogy elélvez a szádba csak akkor lehet, ha alig jön belőle valami. Mondjuk negyedik vagy ötödik élvezésre már tud ilyet produkálni egy farok, na de elsőre nem hinném. Vagy ott már baj van.
2020. febr. 16. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Nekem vannak lányok.. külföldre viszem őket, ott legális, itt nem történik semmi..

Nem akarták lenyelni, mert , hogy Hollandiába sok a néger meg a török kuncsaft és, hogy drogoznak és büdös, meg fúj! Kérdeztem, hogy egyébként ingyen lenyeli e ? Igen , mondta.. mondom nyugodtan lenyelheted, nem lesz gond, és lááámmm igazam lett. Nála marad az esetleges jatt, vagyis náluk, na.

2020. febr. 16. 11:00
 15/19 A kérdező kommentje:

13as 2. Menetnél volt ez .

Elsőnek ki vette a puncimból és a hasamra élvezett élvezett.. amíg előjáték volt akkor kért egy törlő kendőt mert rengeteg előnedve volt

Azt hogy ő nemző képtelen azt csak másnap mondta el .

Illetve még akkor mondta h Ő neki második élvezésre már alig jön valami a farkából még ugye egységesen táplálkozik lehet ezért nem éreztem az ízét

2020. febr. 16. 11:06
 16/19 A kérdező kommentje:
14es ugyan kérlek ha lányokat futtatnál nem lógnál itt és ki se írnád mert ip cím alapján lefülel a jard és neked annyi
2020. febr. 16. 11:08
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Szépen bővül a sztori az igényeknek megfelelően :D
2020. febr. 16. 11:16
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem futtatom, kiviszem őket olyan helyre ahol legális én sofőr vagyok.. ez nem illegális.
2020. febr. 16. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18, ufó Zsolti is pont ezt csinálta.
2020. febr. 16. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!