Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzik, de mégsem volt keserű?
A héten volt egy randim ami kicsit jobban sikerült
Ágyban kötöttünk ki ..
Második menetnél újra el kezdtem Őt szájjal kényeztetni . Meg kérdezte hogy el mehet e a számba. Mondtam ,hogy nem szeretném mert dohányzol és attól keserű vagy .... megértette nem volt gond h vissza utasítottam. Folytattam.tovabb .. láttam rajta hogy élvezi fel-fel néztem. Aztán egyszer csak megszólal ,hogy "Bocsi" Kérdeztem tőle miért?
"Ne haragudj El mentem a szádba"
"TE bele élveztél a számba? Ez komoly?"
"Igen"
Nos őszinte leszek észre se vettem
Mert konkrétan SEMMIlYEN íze nem volt ...
Nem volt keserű, nem volt sós nem volt édes nem volt savanyú.. gyakorlatilag Semleges .. de az a fura tipikus ondó íz se volt amit nem lehet behatárolni milyen ízű .. Mondtam is neki h Ennek Semmi ízé
Csak annyit mondót h rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszik ...
Ez miatt volt semleges ?
Amúgy annyit tudni kell róla hogy sajnos ovisi papírja van arról h nemzőképtelen több meddőségi vizsgálaton volt már nem tud gyereket csinálni de gondolom ez nem befolyásolja az ondó ízét.
De kellemes csalódás volt .
Ő 39F Én 26N
Nekem vannak lányok.. külföldre viszem őket, ott legális, itt nem történik semmi..
Nem akarták lenyelni, mert , hogy Hollandiába sok a néger meg a török kuncsaft és, hogy drogoznak és büdös, meg fúj! Kérdeztem, hogy egyébként ingyen lenyeli e ? Igen , mondta.. mondom nyugodtan lenyelheted, nem lesz gond, és lááámmm igazam lett. Nála marad az esetleges jatt, vagyis náluk, na.
13as 2. Menetnél volt ez .
Elsőnek ki vette a puncimból és a hasamra élvezett élvezett.. amíg előjáték volt akkor kért egy törlő kendőt mert rengeteg előnedve volt
Azt hogy ő nemző képtelen azt csak másnap mondta el .
Illetve még akkor mondta h Ő neki második élvezésre már alig jön valami a farkából még ugye egységesen táplálkozik lehet ezért nem éreztem az ízét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!