Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a legelső önkielégítésetek, hogy történt? Kézzel csináltátok vagy odadörzsöltétek valahová? Mennyi anyag jött és milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 09:03
11/13 anonim válasza:
12 Voltam, kézzel csináltam, előszőr olyan érzés volt mintha pisilnem kéne de nem tudtam visszatartani. Nem tudtam mi fog történni ezért nem nyúltam oda. Emiatt az asztalom tele lett spermával
12/13 anonim válasza:
Én 10 lehettem kb, és jatszóteren valamihez odadörzsölödött. Már n emlékszem mihez. Jó erzés volt, folytattam. Elmentem de akkor még n tudtam h mi ez. Onnantól rendszeresen krestem az alkalmas helyeket. Mászóka, pingpongasztal széle mászórúd. Akkor még n volt sperma.
13/13 anonim válasza:
11-12 lehettem este fürdés után lefekvés előtt felállt a cerkám. Hason fekve elkezdtem úgy csinálni, mintha dugnék. Dörzsölgettem az ágyhoz. Még arra is emlékszem, hogy a fiatal magyartanárnőmről fantáziáltam közben, akibe bele volt esve szinte minden fiú a suliban. 😁
Akkor még csak 1-2csepp jött, de jó érzés volt nagyon. Olyan lett a pizsigatyám, anyu észre is vette mosásnál de nem szólt semmit.
Később még csináltam így többször, később egy nagyobb fiútól a táborban megláttam hogy máshogy is lehet...! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!