Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk a legelső önkielégítésete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk a legelső önkielégítésetek, hogy történt? Kézzel csináltátok vagy odadörzsöltétek valahová? Mennyi anyag jött és milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 09:03
1 2
 11/13 anonim válasza:
12 Voltam, kézzel csináltam, előszőr olyan érzés volt mintha pisilnem kéne de nem tudtam visszatartani. Nem tudtam mi fog történni ezért nem nyúltam oda. Emiatt az asztalom tele lett spermával
2023. jún. 21. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 10 lehettem kb, és jatszóteren valamihez odadörzsölödött. Már n emlékszem mihez. Jó erzés volt, folytattam. Elmentem de akkor még n tudtam h mi ez. Onnantól rendszeresen krestem az alkalmas helyeket. Mászóka, pingpongasztal széle mászórúd. Akkor még n volt sperma.
2023. júl. 4. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:

11-12 lehettem este fürdés után lefekvés előtt felállt a cerkám. Hason fekve elkezdtem úgy csinálni, mintha dugnék. Dörzsölgettem az ágyhoz. Még arra is emlékszem, hogy a fiatal magyartanárnőmről fantáziáltam közben, akibe bele volt esve szinte minden fiú a suliban. 😁

Akkor még csak 1-2csepp jött, de jó érzés volt nagyon. Olyan lett a pizsigatyám, anyu észre is vette mosásnál de nem szólt semmit.

Később még csináltam így többször, később egy nagyobb fiútól a táborban megláttam hogy máshogy is lehet...! 😉

2023. okt. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!