Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a legelső önkielégítésetek, hogy történt? Kézzel csináltátok vagy odadörzsöltétek valahová? Mennyi anyag jött és milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 09:03
1/13 anonim válasza:
Kézzel történt. Jó érzés volt 4-5 spricc jött.
2/13 anonim válasza:
Kézzel, ugyan úgy 10-12 spricc, mint most!
14 voltam
Most 35
3/13 anonim válasza:
Nem jött semmi, de élveztem. 12 lehettem
4/13 anonim válasza:
Nem jött semmi, a kezemmel csináltam, egy olyan technikával, amit csak a legelején csináltam. Kb 10-12 lehettem.
5/13 anonim válasza:
Máig emlékszem, odatévedt a kezem a farkamhoz, elkezdtem húzogatni. Jó érzés volt, folytattam. Ciki, nem ciki, nem tudtam mi fog történni, aztán egyszer csak azon vettem észre magam, hogy valami meleg spriccel a farkamból. Elsőre kicsit megijedtem, aztán leesett, hogy aha, szóval ilyen az amikor az ember elélvez. Persze törölhettem fel utána a padlót. Nem emlékszem mennyi jött, de mivel tele volt a tár, gondolom nem volt kevés. 12 vagy 13 voltam.
6/13 anonim válasza:
Kézzel történt. Nehezen tudtam elélvezni mert amikor már közel voltam annyira intenzív volt hogy nem bírtam folytatni. Ezt párszor eljátszottam majd olyan 7.alkalommal végre sikerült elélvezni. Nagyon intenzív volt.
7/13 anonim válasza:
egy haverom 2 evvel idösebb volt -en 12 ö 14 mutatta meg mit kell csinalni..egymas mellett ültünk,es ugy..nekem épp szörösödött,neki mar hosszu nagy szöre volt..es hatalmas vastag dakoja volt,,szerettem volna megmarkolni milyen lehet olyan nagyot ..de nem mertem )
8/13 anonim válasza:
Dörzsöltem, nem tudatosan csináltam. Nem is tudtam akkor még egyáltalán, hogy mi lesz a vége. Nem sok jött belőle, csak pár csepp konkrétan, de eléggé meglepődtem. Lehettem vagy 10 éves körülbelül.
9/13 Kaje39 válasza:
11 voltam,unokatesom mutatta meg aki 2 évvel idősebb volt hogy mi az önkielégítés..
10/13 anonim válasza:
Kézzel csináltam, még nem jött semmi. 12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!