Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt a legelső többes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legelső többes szex élményed?

Figyelt kérdés
Itt arra gondoltam akik már átéltek ilyet, hogyan gondolnak vissza rá. Kellemes izgató volt, vagy rossz még gondolni is rá?

2023. febr. 19. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Izgató!
2023. febr. 19. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a legelső többes élményem teljesen részegen történt, alig emlékszem rá sajnos :( haverommal szedtünk fel egy anyukát (pontosabban ő szedett fel minket)...
2023. febr. 19. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Haverommal dugtunk egy csajt, többször is. Életem egyik legjobb élménye, egyrészt mert egyedül a csaj nem feküdt volna le velem, másrészt valahogy full laza volt mindenki, nem számított semmi, felszabadultak voltunk, és az volt a lényeg, hogy baromi jól érezzük magunkat. És a csaj mindent megadott nekünk. Egy negatív része volt, hogy nekem sokkal kissebb a farkam, mint a másiknak, és mindig gyorsan el is élveztem, szóval lényegében a haver dugta meg rendesen, de végig velem is foglalkozott a csaj. Mással lehet rosszabb élmény lett volna.
2023. febr. 19. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Haveri társasággal mentünk egy prostihoz (szinte véletlen ötlet volt). Mindenkinek nagyon tetszett, élveztük. Azota is szoktunk ilyent szervezni. (Néha összejött már nem prostival is.) Nagyon izgato nekünk már a szituácio is!!
2023. febr. 19. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elejen izgato de kozben h ketfajta erintes van vagy tobb az neha zavaro nem tudsz annyira belemerulni, sok esetben orgazmusom sincsen. Az utana az egyikkel kulon nyalassal.

Zavaro h figyelni kell h ne adj tobbet egyiknek se mert behisztizik a masik. Utana leri.ancozik, vagy mas hasonlo.

Ha tobbest akarok akkor swinger ott tenyleg figyelnek a nokre, nem illetnek fura szavakkal hanem oda mindenki azer tegy h mindenkinek elvezetes legyen.

Erdekes h ott mindig van orgazmusom. Egy simpla 3asban alig alig.

2023. febr. 19. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Két fiúval voltam együtt, és nagyon jó volt. Odafigyeltek rám, azt akarták, hogy én is élvezzem a szexet.
2023. febr. 19. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, akkori exem hozta a barátnőjét. Utána egy másikat.
2023. febr. 19. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Fantasztikus volt, 2F 1L felállásban voltunk. Mind a hárman nagyon élveztük. Imádtam amikor szendvicsben ketten dugtuk a lányt, és szinte végig én voltam a popsijában. Hatalmas élvezet volt. 33f
2023. szept. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!