Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékeztek a legelső maszti élményetekre? Hogy és hol történt?
13 évesen, a szüleim szobájában, a padlón. Emlékszem, a Titanic ment a tv-ben, apukám aludt, a tesóm és anyum nézte.
Akkor még nem volt netünk, wifi, okostelefon. Untam magam, még nem voltam álmos, akkoriban sokat olvastam, de ahhoz sem volt kedvem. DiCapriotól meg a hideg kiráz...
Nekünk nem sokat beszéltek gyerekként a szexről, tabu téma volt. Mint minden kamaszt, engem is nagyon érdekelt, de nem volt honnan, kitől tájékozódni.
(az iskolai felvilágosítás kimerült annyiban, hogy használj kotont...)
Viszont pár nappal hamarabb kint voltunk a strandon, ahol épp az úszószemüvegemet próbálgattam a víz alatt, amikor a medence sarkánál láttam egy pasit meg egy csajt.
A csajszi nagyon be lehetett gerjedve, markolászta a pasi tökét a meg huzogatta a nadrágot lejjebb, a csávó meg visszahúzta, lökte el a kezeit.
A víz alatt persze.
Feljöttem, pár percig zavarban voltam, de aztán ez az látvány valahogy felizgatott. Nem is tudom mit éreztem.
Szivesen megnéztem volna egy aktust kettejük között ott a vízben. Nem bántam volna, ha nem ellenkezik a fiú.
Ééés ez az egész, ott a földön fekve, nem látott senki, valahogy előjött.
Arra gondoltam, mi lett volna, ha benyúl a nadrágjába, rámarkol, előveszi, elkezdi verni. Vagy pippantani a víz alatt.
Csávókám meg hátradőlve, a saroknál megtámaszkodik, fejét hátradönti, és csak élvezi.
Azt sem tudtam mit csinálok, csak benyúltam a bugyimba és elkezdtem a csiklómat 2 ujjam közé téve dörzsölni.
Közben a pasira gondoltam, neki milyen érzés lehetett vagy lehetett volna.
Majd a nőre, hogy hátulról kapja.
Éreztem, hogy nedvesedek, és a mutatóujjam becsúszik. De az nem esett jól, inkább csiklóztam tovább.
Rájuk gondoltam és pár perc után elmentem.
Nagyon intenzív volt, erőteljes összehúzódások, kicsit meg is illetődtem.
Majd később szépen felfedeztem a testemet. Az erogén zónákat, hogyan jobb csinálni, hogy kényelmes,hogyan húzhatom el hosszúra, hogy megyek el 2 perc alatt.
Utána, hogy berobbant falura a net, nekünk is lett, utánanéztem mindennek. Könnyebb volt.
Hát nem hagyományos maszturbáció volt, de emlékszem hogy 6 évesen összeszorítottam a combjaimmal a péniszem, amit már azelőtt is sokszor csináltam és furcsa érzés volt, de orgazmus előtt kicsit kellemetlen volt és mindig abbahagytam.
Aztán 6 évesen, amikor rendesen felizgultam a Batman rajzfilm sorozatból Cheetahra, akkor tovább csináltam és elélveztem.
Nálunk is tabu volt az ilyen. Így az első tapasztalatot a kádban, 12-13 évesen szereztem, mikor mostam a pöcörőt.
Mikor visszahúztam a fitymám, azt erősebben tettem, és ekkor egy jó érzés fogott el. Utána megint lehúztam, meg vissza, és még jobb érzés volt, majd elkezdtem húzogatni, verni, és később el is élveztem ott a kádban.
Azóta már kitapasztaltam mindent. :)
26/F
1/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz, csak félre ütötted véletlenül gondolom, pinád helyett a farkaddal játszottál te akkor
1 vagyok.
Persze, ti jobban tudjátok.
Mint mindig, mindent.
Tök személyes dolgot osztottam meg ti meg alpári módon pináztok meg faszoztok.
Magyarország én így szeretlek.
❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!