Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legelső szex nálatok? Mennyire fájt a behatolás?
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam, szóval kíváncsi lennék rá :)
L, 16
2023. febr. 22. 21:32
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt és vérzett is, de ez nem mindekinél van így, nem kell ettől félni, valamint később csak jobb lesz
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz bent tovább 2 percnél.
4/5 anonim válasza:
3as
Ezt nem tudhatod
Amikor elvesztettem a szintén szűz barátommal régen akkor nem.fájt mert volt rendesen előjáték és nem 2 percig bírta hanem kb 15 percig
5/5 anonim válasza:
Tudod mikor fáj?
Ha
- figyelmetlen a partner, nem tudja elérni hogy ellazulj (rossz hely, idő, önző kis pöts, nincs elégséges előjáték);
- rágörcsölsz hogy fájnifogfájnfog (tudat alatt összehúzod a fájdalomtól való félelem miatt a hüvelyizmaid, a stressz miatt nem nedvesedsz és a tested minden ingert fájdalomként dekódol).
Summa-summárum: válassz okosan, olyan pasit aki figyel rád (az sem hátrány ha még érzések is vannak köztetek) ÉS engedd el magad, add át magad a pillanatnak! Ja és persze védekezzetek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!