Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akit dugtak már popsiba! Milyen érzés volt a legelső behatolás?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 11:56
1/11 anonim válasza:
Kicsit fájt, úgy be voltam feszülve, pedig én akartam.
Másodszor jobb volt sokkal.
2/11 A kérdező kommentje:
Végülis ez lett volna még kérdés, hogy van olyan lány, aki saját maga vágyik rá, hogy egyszer oda kapja és nem a barátja "erőlteti" a dolgot.
2021. ápr. 4. 12:04
3/11 anonim válasza:
Nem volt kellemes.De idővel megszerettem és most már imádom.
4/11 anonim válasza:
Nekem senki nem erőltette, én akartam. Az eleje sajnos egyáltalán nem kellemes, utána már izgató volt, de csak azért, mert a fantáziámat beindította, hogy ilyen "mocskos" dolgot művelek, érzésre semmi különös nem volt. Összesen három alkalommal próbálkoztunk vele, már tudom milyen, így már nem érdekel, punciban számomra sokkal jobb. De nem bántam meg, mert tényleg kíváncsi voltam. Röviden ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt válaszokat! Nálam mindenki "zöld"!
2021. ápr. 4. 12:12
7/11 anonim válasza:
Ki szerettem volna már próbálni! Meg is lepődött az akkori barátom hogy én popsi szexet szeretnék.Szoval én hozakodtam vele elő. Persze neki sem kellett kétszer mondani.... Igen, éreztem rendesen az első behatolást. Pedig volt előtte nyalás, ujjazás, sikosito. Később sokkal kellemesebb már!
8/11 anonim válasza:
úgy be voltam b aszva, hogy simán átcsúszott, igaz annak a pasinak kicsi volt a farka
9/11 anonim válasza:
Nekem eddig mindig a csajaim hozták fel a témát. Igaz volt olyan is akiknél nem jött össze mert pont akkor kellett visszakozniuk, de hát a nők már csak ilyenek(3 tucat+)
10/11 anonim válasza:
Mindig is felizgatott a gondolata, az elsonel rengeteg tagitas, izgatas utan nagyon jol sikerult, azota tobbszor is megtortent :) legjobbakat az anal miatt elveztem eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!