Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, mi okból igazak rám a következő állítások?
- Valahogy (nem mindig, de több esetben) bejönnek számomra akár (maximum) a 45-50 év körüli hölgyek is.
- Viszont, az zavar valamilyen szinten, ha egy nőnek sokkal idősebb férje/párja van, mint ő.
- Soha nem volt még sem nemi, sem pedig párkapcsolatom. (Szórakozóhelyen sem jártam.)
30 éves fiú vagyok.
Talán túl félénk vagy.
Talán valamilyen szociális zavaraid vannak a más nőkkel való kapcsolatok kialakításában.
És még ezer dolog lehet. Egy-két hosszabb beszélgetés egy pszichológussal valószínűleg pontosabb válaszokhoz vezetne mint ez a két rövid infó rólad. Az mindenesetre jó kezdés, hogy feltetted magadnak ezeket a kérdéseket.
07:54
Köszönöm a hasznos választ.
Egyébként van orvosilag bizonyítottan autizmusom és paranoid skizofréniám. (A paranoiára kapok gyógykezelést egy ideje. Négy éve.)
07:54-es vagyok.
Akkor már meg is válaszoltad a kérdésedet. Az jó ha szakemberrel kezelteted ezeket a problémakat. Biztosan nem könnyű így sem, de valanennyire azért remélhetőleg segítenek. Az valószínű hogy párkapcsolat kialakításában ezek a problémák jelentős akadályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!