Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szerintetek nagyon ciki, ha hetero ffi-kent arra vagyok, hogy egy no hatulrol megdugjon?
Nem vagy hetero, ha seggbe akarod dugatni magad….
A homofóbiád pedig pontosan abból ered, hogy magadnak is hazudsz ezzel kapcsolatban
Nem egyformák a velemények.Sztem nem ciki.A szabály hogy szexben mindent szabad,ami közmegegyezesen alapul, nem okoz a másiknak kellmetlenséget vagy fájdalmat,szervi károkat.Hetero párok csinálják.Ha valakik el tudnak vonatkoztatni a téves előíteletektől ,és fontosnak elsódlegesnek tartják egymás vágyainak kelegítését ,akkor ez nem gond.
Viszont kenyszeríteni senkit sem lehet, hogy ezt vagy azt csináljon.Maximum kérésként kell ezt megfogalmazni.Ha nem akkor nem.
Vagy ezzel megbekélsz, vagy keresel olyan partnert akinek ez nem okoz gondot.
4#
Fogadjunk bármiben hogy nincs ugazad.Kérdezz meg szexológusokat merem allítani hogy 10 ből tíz azt fogja mondani neked hogy a fenekednek nincs szexuális irányultsága.
Akkor nőként válaszolok, ha már nekünk szól a kérdés, és szerintem eddig csak pasik válaszoltak.
Igen, ciki. Mi nők Férfira vágyunk, és ha egy pasi azt kérné, hogy dugjam meg, az bizony a mi szemünkben férfiatlan.
Nem az anális oldalról nézve, értem én, hogy az ánusz a pasiknál is erős erogén zóna, ahogy nekünk is, plusz ott a prosztata... de mégis, van különbség, hogy mondjuk ujjal vagy nyelvvel kényeztetik a pasi ánuszát, vagy egy felcsatolható dildóval megdugják, utóbbi ugyanis már gyakorlatilag szerepcsere, ezért a nő szempontjából ő lett a férfi, és a pasi a nő.
Emiatt nem jön be nekünk az ilyen pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!