Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki lehet gyógyulni egy fétisből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet gyógyulni egy fétisből?

Figyelt kérdés

Olyan fétisre gondolok, ami nem nem mimden napi, sőtt inkáb nagyon beteg perverz dolog. Nem illegális vagy ilyesmi, de ártalmas az egészségre is például.

Nem próbáltam ki, de mindig arról fantáziálok.

Tudom, hogy nagyon nem normális, de akkor is.

Mit lehet tenni?

Próbáljam ki valakivel, vagy szenvedjek tovább? Vagy van más alternatíva?

2023. jún. 12. 07:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld ki
2023. jún. 12. 08:32
 12/29 NTBS ***** válasza:
100%

Inkább elnyomni lehet.

Kigyógyulni csak betegségekből lehet.

2023. jún. 12. 08:46
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült.

Még nagyon fiatalon kaptam rá, a "tiltott gyümölcs" vonzalma miatt.

Felnőtt koromban kezdett el zavarni, mert senki mást nem ismertem ezzel a fétissel, és kiélni sem tudtam. Nő vagyok, és a NAGYON idős emberekre izgultam, nemtől függetlenül.

Csak elméleti szinten, de akkor úgy, hogy a nemi izgalomtól majd' felrobbant a szívem.

Elkezdtem ezzel foglalkozni, és rájöttem, hogy tényleg csak a tiltott gyümölcs kapcsolt be nálam, mert amúgy le sem szarom a vonzalmaim tárgyát, semmilyen más tekintetben nem vonzódom hozzájuk.

Én nagyon sok külföldi irodalmat olvastam erről a tiltott gyümölcs effektusról, leástam mélyre hogy mikor és miért kezdődött, és sikerült megfordítani a dolgot.

2023. jún. 12. 11:06
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet nem értek úgy általában. Miért kell egy vágyat elnyomni akarni ? Miért kell ellene küzdeni ?

Nyilván a fétisekre, szexuális vágyakra gondolok.

Sztem ezeket meg kellene élni és utána eldönteni, kell e ez vagy az nekem.

2023. jún. 12. 11:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

14

Minimum 25 olyan aberrációt, vágyat, fétist tudok mondani neked, amit ha megél a vágyakozó, az neki, vagy valakinek testi és/vagy lelki károkat okoz, esetleg BTK-ba ütközik. Úgyhogy óvatosan ezzel a kijelentéssel.

2023. jún. 12. 11:36
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, én meg azt mondom, hogy vannak olyan vágyak, fétisek, amelyekről mindenkinek kapásból a BTK jut eszébe, mégis meg lehetne élni valamilyen módon károkozás nélkül is.
2023. jún. 12. 12:38
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

16

Valamilyen módon meg is élik. De esetleg nem pont azt és pont úgy, keresnek alternativ módokat a megéléshez. 20 éve vagyok aktívan a BDSM közösség része. Van olyan vágy, amit nem szabad megélni és nem fogok példákat írni, mert egyből tiltják a profilomat.

2023. jún. 12. 12:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

14 vok.

Na egyből a BTK s verziókat emelte ki valaki. De nem erről szól az egész.

Arról, hogy miért kell elnyomni, vagy küzdeni belül ezek ellen.

Én máig minden fétisemet ki és meg tudtam élni, és ma is, ha összejön, élvezem. Mások biztosan elítélnek miatta, de akkor és ott mindkettőnknek óriási élvezet és élmény. Pont és ennyi.

De soha nem akartam leszokni róluk, és nem nyomtam el eme vágyaimat.

2023. jún. 12. 13:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem nem lehet, nekem a szub hajlamok miatt is kialakultak a fétisek, sajnos nem tudok velük mit kezdeni, így barátnőm sincs. Nem tudom hogy lesz e, mert sajna kevés szexben a dominans nő és a sima szex meg kevés, olyan hianyerzetem van utana.
2023. jún. 12. 16:57
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem sajna nem sikerült másfél évtized után, lehet velem marad életem további részére :P Pedig jó lenne kigyógyulni mert eléggé hülyeség. 12-es már amelyikből ugye ki lehet egyáltalán. 13 jó neked, én sajna azt sem tudom hogy honnan indult igazából. Megélni lehetne, csak olyan dolog hogy nem nagyon van rá lehetőség. Legalábbis úgy nem, hogy ne nézzenek hülyének. Mondjuk az vagyok, de legalább rajtam kívül senki nem tudja.
2023. jún. 14. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!