Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb pasikhoz való vonzódásból ki lehet gyógyulni? (20/Lány)
Az a helyzet, hogy engem a 35 év körüli férfiak (30-40 év között) vonzanak leginkább. Ennek a problémának (kinek az, kinek nem) utána járva olvastam a neten, hogy ennek pszichés okai is lehetnek. Például az alany saját édesapjának pótlása. És szerintem én pont ezért vonzódok ehhez a korosztályhoz. (Apukám üzletember és iszonyatosan sokat utazik. Ha suli van, akkor szinte havonta egyszer látom őt.)
Ha pszichológushoz elmegyek, akkor ott találnék megoldást arra, hogy a velem egykorúakat véljem vonzónak?
nincs itt semmiféle pszichés problém...
én se tudok kigyógyúlni abból, hogy odavagyOK A Milfekért..de nem is akarok.
Az a gáz, hogy ez már a családi környezetemben is egy csomó vitát eredményez. Mindenki azt hiszi, hogy leszbikus vagyok, mert egy fiút se cipelek magammal a családi összejövetelekre. Az anyukám konkrétan meg azt hiszi, hogy valami férjes hapek szeretője vagyok, ezért nem mutatok be itthon senkit, és azért vagyok zárkózott ebben a témában még vele is.
Szívem szerint belekezdenék egy ilyen kaliberű pasival egy kapcsolatba, de az eszemmel pedig tudom, hogy tök mást várnánk el az élettől és gáz lenne ennek a vége. :/
Akkor dilidokival lesz majd pár köröm.
Köszönöm a válaszokat! :)
Vannak emberek (nők férfiak egyformán) akiket az idősebbek vonzzanak. Ezt hozzák magukkal a génjeikben. Ezeknek hiába a phszichológus és minden más. Kivéve akik ezt anyagi meggondolásból teszik! Feltételezem, hogy ez rád nem érvényes!
Próbálkozhatsz! De szerintem igazi gyógyír az lesz ha találkozól egy korodbeli, komoly fickóval! Próbálkozz!
50+/F.
Nekem van olyan ismerősöm,aki tiniként 40-es pasikkal volt,huszonévesen már "csak"kb. 10 évvel idősebbekkel,és most,30 felett màr csak a 20-25 évesek érdeklik :D
Szóval van rà esély,hogy meggyógyulsz néhány év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!