Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell sok lánynak 10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell sok lánynak 10 évvel idősebb pasi?

Figyelt kérdés

Most konkrétan arra gondolok hogy nem egy 15-16 éves lányt láttam aminek 20on felül van a pasija. Ez ilyen korban nem kis különbség. Miért kell nekekik ez? Nagylányok szeretnének lenni a fiúknak meg csak simán jó a szex miatt?

A másik pedig hogy sok fiatal már ennyi idős korában iszik, cigizik, drogozik. Szexelnek össze vissza mindenkivel. Ez mire jó?

A fiúk nagyja pedig lánynak néz ki. De olyanokat lehet látni... egyesek hajával utcát lehetne seperni. Van olyan akinek köldökig kivágott felsője van. De mi ez??

2015. aug. 9. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
21.század
2015. aug. 10. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők azt gondolják, hogy a náluk 10 évvel idősebb férfi érettebb, aki tudja terelgetni egy kicsit. Saját tapasztalatból írom, mert én is voltam ilyen helyzetben, bár nem 15-16 évesen. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a korosztályom, de még az 5-6 évvel idősebb férfiak gondolkodása igen gyerekes volt nekem. (Tisztelet a kivételnek.)
2015. aug. 10. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

"A fiúk nagyja pedig lánynak néz ki."

Ezzel lényegében meg is válaszoltad az első kérdésedet.

2015. aug. 10. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Mert... a szemébe nézek a lánynak és elönt a boldogság, ahogy felragyognak a szemei. Gyengéd puszit adok az arcára, a homlokára miközben az ujjaim a vállától a kézfejéig zongoráznak végig selymes bőrén. Hallom halk szuszogását, csodálom ahogy becsukja a szemét és élvezi a kényeztetést. Finom csókokat lehelek a nyakára, ajkaimmal épp csak hozzá-hozzáérve meleg bőréhez, egészen fel a füléig. Lágyan ajkaim közé fogom fülcimpáját, átfogom derekát és magamhoz szorítom nagy kezeimmel. Karomba zárom, érzem ahogy felhevült törékeny teste... na ezért, mert 30-hoz közeledve tudjuk mivel lehet boldoggá tenni a fiatal lányokat, akiknek jó eséllyel a korosztályuk pasijai annyit ismernek, hogy szopj és anál...
2015. aug. 10. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Miért kellene egykorú fiúval lenniük? Ez valami szabály? Muszáj? Kötelező?

Miért azt tartod az alapnak és normálisnak ha a felek között csak pár év a korkülönbség?

Az emberi történelem 98%-ában normálisabb volt, ha a férfi idősebb 10 évvel, minthogy a felek kb. egyidősek. De csak nézd meg mekkora volt a korkülönbség a nagyszüleid, dédszüleid között esélyesen. Nálam a nagyszülőknél 10 és 5 év kereken. A papák 29 és 23, a mamák 19 és 18 évesek voltak, amikor "összejöttek".

A többivel amit írtál egyetértek, de a korkülönbség nem tudom miért zavar. Én személy szerint majd 30 évesen is simán ráhajtok akár 18 éves lányra is a korán való gondolkodás nélkül.

2015. aug. 10. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Érettebb ,na de embertől függ...Én ki nem állhatom a rohadt páwákat meg a kigyúrt testű köcsögöket :D Bocsi..tényleg..:D 14L
2015. aug. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!