Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell sok lánynak 10 évvel idősebb pasi?
Most konkrétan arra gondolok hogy nem egy 15-16 éves lányt láttam aminek 20on felül van a pasija. Ez ilyen korban nem kis különbség. Miért kell nekekik ez? Nagylányok szeretnének lenni a fiúknak meg csak simán jó a szex miatt?
A másik pedig hogy sok fiatal már ennyi idős korában iszik, cigizik, drogozik. Szexelnek össze vissza mindenkivel. Ez mire jó?
A fiúk nagyja pedig lánynak néz ki. De olyanokat lehet látni... egyesek hajával utcát lehetne seperni. Van olyan akinek köldökig kivágott felsője van. De mi ez??
"A fiúk nagyja pedig lánynak néz ki."
Ezzel lényegében meg is válaszoltad az első kérdésedet.
Miért kellene egykorú fiúval lenniük? Ez valami szabály? Muszáj? Kötelező?
Miért azt tartod az alapnak és normálisnak ha a felek között csak pár év a korkülönbség?
Az emberi történelem 98%-ában normálisabb volt, ha a férfi idősebb 10 évvel, minthogy a felek kb. egyidősek. De csak nézd meg mekkora volt a korkülönbség a nagyszüleid, dédszüleid között esélyesen. Nálam a nagyszülőknél 10 és 5 év kereken. A papák 29 és 23, a mamák 19 és 18 évesek voltak, amikor "összejöttek".
A többivel amit írtál egyetértek, de a korkülönbség nem tudom miért zavar. Én személy szerint majd 30 évesen is simán ráhajtok akár 18 éves lányra is a korán való gondolkodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!