Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nagy lenne a libidóm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy lenne a libidóm?

Figyelt kérdés
Nemrég veszítettem el a szüzességem a kedvesemmel, és mióta megtörtént,állandóan szexelni akarok. Legszívesebben minden találkozónknál neki esnék, annyira vágyom hogy egymásba forrjunk. Persze ez nem megoldható (meg lehet beteges is lenne) mert amikor találkozunk van hogy csak beülünk valahova és utána haza ,vagy mozi stb.. De én minden egyes találkánál szexelni szeretnék vele. Alig bírok másra gondolni ezen kívül,annyira vágyom rá. Úgy érzem ez a legeslegjobb érzés a világon. Más nem szenved ebben? 20/L

2023. jún. 9. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez a normális,a pasid meg nem kivàn úgy téged, nem illetek össze...
2023. jún. 10. 05:33
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
20 evesen ez egyaltalan nem beteges. Teljesen normalis.
2023. jún. 10. 06:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem. Én már idősebb nő vagyok. Fiatalon ugyanez voltam mint te. Olyan is volt hogy új kapcsolatban nem tudtam kivárni az "illem időt" aztán megkaptam hogy "olyan" lány vagyok. Most a férjemmel heti 1-szer van de szinte mindig én célozgatok rá, meg masztizni is szoktam. Igy van heti 2 nekem.Irigylem azokat a nőket akiknek a férje könyörög meg a csillagokat is lehozza ha szexet akar.
2023. jún. 10. 07:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 én meg a férfi oldal. Én is már az idősebb generáció tagja vagyok. Minálunk én kvántam minden nap, a párom meg soha nem kezdeményez, sőt soha nem is emlegeti. Mindig kéreti magát. Pedig nedvesedik, és orgazmusa is van. Soha nem felejtettem el a hosszú előjátékot, és kényeztetnia csiklóját aktus közben. Vettem még vibrátort is neki. No arra azt mondja, ettől 5 perc alatt elélvez. Tőlem minimum negyed óra alatt. Miért kéreti mndig magát annyira? Hogy engem felhergeljen, és mint egy tigris ugorjak rá utána? Úgy tesz, mintha soha nem akarná, ha megkérdezem, arra meg azt mondja, jó volt neki mindig.
2023. jún. 10. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen ez így kell működjön és ez a normális, nem mint sok korodbeli, hogy olyan fapina, hogy fel sem tud izgulni. Egyébként lehet orvosolni a dolgot: mikor kívánod, dugni kell, amikor csak lehet. Naponta többször is.
2023. jún. 10. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!