Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csökkent a libidóm?
Mikor szingli voltam, napi 3-4szer is kivertem a farkam, mindig könnyen felállt, és gyorsan volt merevedésem. Aztán összeköltöztem a barátnőmmel, így a recskáról leszoktam. Az elején volt majdnem naponta szex, de az utóbbi hónapokban lassan a heti 1et is alig hozzuk össze. Emiatt néha elkezdtem megint kiverni.
Mostanában többször elkellett utaznom munkaügyben, és a magányos hotelszobában kivertem néha. És azt vettem észre, ha reggel kiverem egyszer, este már alig akar felállni, vagy ha igen, alig tudok elélvezni. Ugyanígy, ha kiverem mondjuk este, és másnap van szex, akkor sem olyan erős az erekcióm, mint mikor napokog gyűjtögetem.
Annyira nem aggódom, csak fura, mert régebben akárhányszor ment egy nap. Szerintem a testem hozzászokott ahhoz, hogy ritkábban érek el orgazmust. Szerintetek? Mással is van ilyen? A barátnőmet ugyanúgy kívánom, meg minden, ezzel nincs gond.
27f
felszedett a bnőd plusz kilót magára
nekünk elmondhatod
1es
Pont annyi van rajta, mint amikor összejöttünk. Van rajta bőven, de így tetszett akkor is, meg most is. És ez nem magyarázat arra, hogy miért nem megy a recska sem úgy, mint regen, mikor egyedül vagyok.
1,5
Miért kell egyből a nőre fogni? A munka vagy a stresszes élet ezerszer libidó rombolóbb mint az hogy "megunja" vagy felszaladt egy kg.
Akadjatok már le a nőkről, nektek úgy sincs.. :/
9. Életemben nem hallottam még ekkora hülyeséget.
Ha te megvagy is kapcsolat nélkül, lehet mások el vannak a kapcsolatban és bőven nem ez a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!