Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csökkent a libidóm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csökkent a libidóm?

Figyelt kérdés

Mikor szingli voltam, napi 3-4szer is kivertem a farkam, mindig könnyen felállt, és gyorsan volt merevedésem. Aztán összeköltöztem a barátnőmmel, így a recskáról leszoktam. Az elején volt majdnem naponta szex, de az utóbbi hónapokban lassan a heti 1et is alig hozzuk össze. Emiatt néha elkezdtem megint kiverni.

Mostanában többször elkellett utaznom munkaügyben, és a magányos hotelszobában kivertem néha. És azt vettem észre, ha reggel kiverem egyszer, este már alig akar felállni, vagy ha igen, alig tudok elélvezni. Ugyanígy, ha kiverem mondjuk este, és másnap van szex, akkor sem olyan erős az erekcióm, mint mikor napokog gyűjtögetem.

Annyira nem aggódom, csak fura, mert régebben akárhányszor ment egy nap. Szerintem a testem hozzászokott ahhoz, hogy ritkábban érek el orgazmust. Szerintetek? Mással is van ilyen? A barátnőmet ugyanúgy kívánom, meg minden, ezzel nincs gond.

27f

2023. márc. 28. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
#10 Én is kapcsolatban vagyok. Tapasztalatból (nem csak sajátomból, de sajátomból is) beszélek. Egy nőt 10 év után már minden létező módon megdugtál, leszopattál, stb. Az ember elunja a másikat, a másik testét, szexualitását. Tudom persze, vannak, akik eleve nem túl izgalmas vagy fantáziadús emberek, nekik való a monogámia.
2023. márc. 29. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:
8# nekem is van, 23 éves korom óta kis megszakításokkal már az ötödik párkapcsolatban vagyok, a mostani már 8 éves.49/ f.
2023. márc. 29. 12:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Stressz az van, de akkor is volt mikor még az elején voltunk. Az hogy megszoktuk egymást, az lehet.
2023. márc. 29. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
Nekem például pont a barátnőm nyírta ki teljesen a libidóm úgy ,hogy már a nők teljesen közömbösek számomra. (A férfiak is!)
2023. jún. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!