Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csökkent szinte nullára a libidóm?
Figyelt kérdés
Fiatal, 23 éves nő vagyok. Nagyon szeretem a párom, semmi gond nincs köztük. Viszont az utóbbi hónapokban a libidóm szinte 0ra csökkent. Nagyon ritkán van amikor tényleg van kedvem szexelni. Mitől lehet ez? Régen se voltam olyan nagy étvágyú, de most.. Heti 1el simán elvagyok..2022. jan. 13. 14:10
1/10 anonim válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót az is lehet az oka.
3/10 anonim válasza:
Hormonális fogamzásgátló..?
Depresszió..?
Elhízás?
Étkezés?
4/10 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek, igen. Elhízás, depresszió semmiképp sem, az étkezésemre is figyelek
2022. jan. 13. 14:16
5/10 anonim válasza:
Akkor, a fogamzásgátló lesz a ludas.
7/10 anonim válasza:
a) hormonális változás, egészségügyi ok
b) mentális ok, komplexusok a múltból, érzelmek, kötődés csökkenése csökkenése, depresszió stb.
innen a távolból nem fogjuk tudni megjósolni ennyi infóból hogy a) vagy b)
8/10 anonim válasza:
A fogazásgátló lesz az oka, ez az egyik leggyakoribb mellékhatás. Én is szedtem két évig, miután abbahagytam kellett vagy egy év mire visszatért a libidóm és újra normálisan éreztem magam a bőrömben. Soha többé nem kezdenék el ilyet szedni, szerintem te is hagyd el minél előbb, ezer jobb megoldás van.
9/10 anonim válasza:
Én barátnőmnek mondtam hagyja abba a gyógyszert mert nem szeretem ha egy nő hosszú ideje szedi már, azóta eléggé aktív lett :D Szóval ez is közrejátszott, hogy rossz volt picit a szex, nem nedvesedett pl.
Hagyd el ezt a módszert inkább.
10/10 anonim válasza:
Nekem tabletta mellett több libidóm volt mint nélküle,de mindenki más.Konzultálj egy nőgyógyásszal,esetleg hormonjaidat nézze meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!