Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás, ha a libidóm 0?
Figyelt kérdés
Imádom a párom, nem vele van a baj. A szex is jó, amikor rá tudom venni magam, élvezem is. Szerintem a párom is szuper az ágyban és odaadó. Minden kívánságom teljesíti, de akkor sem kívánom magát a szexet, helyette inkább beájulnék az ágyba és aludnék. Nem tudom, h szegény meddig bírja ezt még, h ilyen ritkán vagyunk együtt, de nekem nagyon nagy teher a szex :/
Mit tehetek szerintetek?
2023. ápr. 17. 06:07
1/13 anonim válasza:
Különböző igények vannak, a tiéd alacsony, az övé több, hosszutavon gond lesz.
Ha te lefekszel vele amennyiszer ö akarja, neked az nem jó, mert nem igényled.
Ha ő belemegy akkor előbb utóbb a vágyát más fele keresgetve elégíti ki.
2/13 anonim válasza:
Pihenj többet, és olyankor, olyan napszakban csináljátok, amikor még nem vagy annyira fáradt hozzá.
3/13 anonim válasza:
Ja és ha szedsz fogamzásgátlót akkor az 0 teszi a libidót azt elfelejtettem leirni (1-es)
4/13 anonim válasza:
Hogyha estére olyan fáradt vagy hogy beájulsz, csináljátok reggel, avagy hétvégén napközben, amikor nem vagy fáradt.
5/13 Noren1989 válasza:
Vas-szinted hogy àll, nem vagy vérszegény? Mennyit dolgozol egy nap?
6/13 anonim válasza:
Semmi, szexuális értelemben nem passzoltok.
Vagy kibírjátok együtt, vagy nem.
8/13 anonim válasza:
Okozhatja hormon probléma, vagy fogamzásgátló tabi is. És lehet több lelki ok is, stressz, vagy hogy hiába állítod, hogy minden rendben van a pároddal amúgy, lehet valami mégsincs (az élet bármelyik területén).
9/13 anonim válasza:
Nagyban segitené a normális tanácsadást ha legalább a nemedet megadtad volna. Bár ez rávilágit egy tulajdonságodra: rossz kommunikácios készség. Akár innen is adodhat a problémád!
10/13 anonim válasza:
Ha csak a fáradtság a probléma, az megoldható életmod váltással. Kevesebb munka több pihenés, sport. De ha nem ez a gond hanem ugy általában nem fontos, azzal nem tudom mit lehet tenni, mert erőltetni nem lehet. Esetleg simogatásból maszirozásból lehetne kiindulni, hátha az meghozza a kedvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!