Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a megoldás, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a megoldás, ha a libidóm 0?

Figyelt kérdés

Imádom a párom, nem vele van a baj. A szex is jó, amikor rá tudom venni magam, élvezem is. Szerintem a párom is szuper az ágyban és odaadó. Minden kívánságom teljesíti, de akkor sem kívánom magát a szexet, helyette inkább beájulnék az ágyba és aludnék. Nem tudom, h szegény meddig bírja ezt még, h ilyen ritkán vagyunk együtt, de nekem nagyon nagy teher a szex :/

Mit tehetek szerintetek?

2023. ápr. 17. 06:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elfelejtettem írni, h nő vagyok,33 éves.

Nem szedek fogamzásgátlót. Én most váltottam munkahelyet. Nem megoldható, h kevesebbet dolgozzak, így is az 1. hónapokban alacsonyabb a bérem, ezért túlórát is vállalok hétvégéken. A párom is reggeltől kb este 7-8-ig dolgozik jobbik esetben. Én heti 3-4 alkalommal eldzek, vitamint szedek. Már megbeszéltük a párommal, ha van rá módunk, akkor nem este 9-kor bújunk össze, de egyszerűen máskor nincs rá időnk, de én akkor már képtelen vagyok rá. Minden 2. hétvégén 1 napot tudunk közösen együtt tölteni, ha szerencsénk van, de az szerintem éseskevés.

5 éve vagyunk együtt. A kapcsolatuk elején még magamnak is erőltettem az együttléteket, de nem is hagyott bennem jó nyomokat. Tegnap is mindketten este 11-ig ültünk a gép előtt, én tanultam, ő dolgozott. Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy tudja más munka mellett megoldani :(

Ám valóban soha se volt túl nagy libidóm, viszont már azt érzem, h nyomás is van rajtam amiatt, h keveset tudunk szexelni és kezd elegem lenni mindenből

2023. ápr. 18. 06:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Kevesebb munka és stresz ez normális nyugi vegyél vissza az életmododból és müködni fog! Lehet rejtett tudat altti probléma is munkahelyi vagy bármiamiu streszt okos. Másik esetleges probléma fel vagy telve méreganyaggal vagy gyuladásod van gyulladás klion de azt doki irja fel, méreganyagra arginin nekem segített 2 hét folyamatos szedés napi 25 -30 mg és jobb lesz mint "ujkorában" ne bonyolitsd az aginint a legolcsobb tökéletes fél kilosba lehet venni.
2023. ápr. 18. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni valahol vágy fokozót (valami csokinak) becézték nézz szét a neten esettleg
2023. ápr. 18. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!