Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátom életemben először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom életemben először elvitt egy wellness hosszúhétvégére, amin egész végig nem akart szexelni, akkor ott mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk, én 19 ő 24 éves. Kb 9 hónapja vagyunk együtt. Ez az első ilyen közös utunk, amúgy nagyjából más dolgokban rendben van a kapcsolatunk csak kicsit furcsállottam ezt. Van ilyen amikor a férfiaknak nincs kedve a szexhez?

2023. jún. 8. 14:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Nyomos oka lehet az biztos mert ilyen fiatalon hogy lehet kibirni !?
2023. jún. 8. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Hát igen van ilyen, nekem is volt ilyen barátom, nekem sem tetszett ez. Volt, hogy 4 napot együtt voltunk, de semmi szex. Nyaraltunk, hazajövök, kérdezi nővérem, na mizu szétdugtátok a nyaralást? :D Mondom csak egy volt sajnos... Kérdezi elmúlt a szerelem? Nem, csak aszexuális a palim :D Heti egyszer bevállalta amúgy de ahhoz is könyörögnöm kellett, másfél év alatt egyszer sem kezdeményezte a szexet, pedig előtte fél évig mindennap akarta hogy orálozzunk, de amint először betehette már nem akarta többet (szűz voltam azért vártam kb fél évet).

Amúgy nálunk az volt a baj hogy nem mindig állt neki és teljestménykényszeres volt meg félt hogy megint lankad neki és inkább kerülte ahogy tudta. Sokat ért vele, elhagytam :D Azóta csak jobb volt a szex mindenkivel.

2023. jún. 8. 14:39
 13/19 Suetonius ***** válasza:
100%
Nekem exem mesélte, hogy hasonló szituban azért nem kezelgette őt a volt palija (pedig szép és kívánós lányról van szó), mert azon a hétvégén volt a BL-döntő :D :D
2023. jún. 8. 14:49
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Szóval egy fontos hétvégén nem feküdt le a csajával ezért az visszament az exéhez félrekefélni? Az igen.

2023. jún. 8. 14:52
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Huszonévesen nem akarja végigkefélni a hétvégét ha a nőjével lehet együtt???

Ajjaj! Hát itt kérem már vannak gondok, mindenképpen megkérdezném a palidtól hogy mi a gond, mert úgy tűnik van!

2023. jún. 8. 14:54
 16/19 Suetonius ***** válasza:
73%
#13vagyok: tudtommal nem volt a történetben megcsalás.
2023. jún. 8. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, de nekem azért furcsa, mert hasonló szituációban nekem egyfolytában a szexen járt az eszem és tettem is, hogy legyen bőven.

De igazából szerintem ezt vele kell finoman megbeszélni.

Ezer oka lehet amúgy...

2023. jún. 8. 16:10
 18/19 anonim ***** válasza:
86%

Én szinte a fél világot beutaztam a férjemmel, de sehol nem fekszik le velem az elmúlt 2-3 évben, helyszíntől függetlenül. 12 éve vagyunk együtt. Az okát nem sikerült megtudnom, ő annyit válaszolt, hogy “lusta”. Gondolkoztam a szeretőn, de nem tudnék szembenézni a lelkiismeretemmel.

Ha már most ez a helyzet nálatok, szerintem keress másik srácot, ne járj úgy, mint én.

Nem kérek privátot.

2023. jún. 8. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
85%

Ez mindenképp furcsa, főleg így, hogy még fiatalok vagytok.

Welnes hétvége. Ez meg különösen olyan alkalom, ahol szinte kínálkozik a szex.

Mentek a vízbe, fürdőruci, öltözik, vetkőzik az ember, szóval ez nagyon furcsa.

Ha mi elmentünk Welnesbe, volt hogy a vízben annyira egymásra mozdultunk, hogy fel kellett menni a szobába akciózni.

Utána lehiggadtunk, ittunkbegy pohár pezsegőt és mentünk vissza.

Lehet, hogy a merevedèssel van gondja ?? Ez sem oké, mert sok-sok minden más is van.

Szóval mindenképp fúrcsa ez a fiúcska.

2023. jún. 9. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!