Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom életemben először elvitt egy wellness hosszúhétvégére, amin egész végig nem akart szexelni, akkor ott mi lehet a gond?
Hát igen van ilyen, nekem is volt ilyen barátom, nekem sem tetszett ez. Volt, hogy 4 napot együtt voltunk, de semmi szex. Nyaraltunk, hazajövök, kérdezi nővérem, na mizu szétdugtátok a nyaralást? :D Mondom csak egy volt sajnos... Kérdezi elmúlt a szerelem? Nem, csak aszexuális a palim :D Heti egyszer bevállalta amúgy de ahhoz is könyörögnöm kellett, másfél év alatt egyszer sem kezdeményezte a szexet, pedig előtte fél évig mindennap akarta hogy orálozzunk, de amint először betehette már nem akarta többet (szűz voltam azért vártam kb fél évet).
Amúgy nálunk az volt a baj hogy nem mindig állt neki és teljestménykényszeres volt meg félt hogy megint lankad neki és inkább kerülte ahogy tudta. Sokat ért vele, elhagytam :D Azóta csak jobb volt a szex mindenkivel.
Szóval egy fontos hétvégén nem feküdt le a csajával ezért az visszament az exéhez félrekefélni? Az igen.
Huszonévesen nem akarja végigkefélni a hétvégét ha a nőjével lehet együtt???
Ajjaj! Hát itt kérem már vannak gondok, mindenképpen megkérdezném a palidtól hogy mi a gond, mert úgy tűnik van!
Én nem tudom, de nekem azért furcsa, mert hasonló szituációban nekem egyfolytában a szexen járt az eszem és tettem is, hogy legyen bőven.
De igazából szerintem ezt vele kell finoman megbeszélni.
Ezer oka lehet amúgy...
Én szinte a fél világot beutaztam a férjemmel, de sehol nem fekszik le velem az elmúlt 2-3 évben, helyszíntől függetlenül. 12 éve vagyunk együtt. Az okát nem sikerült megtudnom, ő annyit válaszolt, hogy “lusta”. Gondolkoztam a szeretőn, de nem tudnék szembenézni a lelkiismeretemmel.
Ha már most ez a helyzet nálatok, szerintem keress másik srácot, ne járj úgy, mint én.
Nem kérek privátot.
Ez mindenképp furcsa, főleg így, hogy még fiatalok vagytok.
Welnes hétvége. Ez meg különösen olyan alkalom, ahol szinte kínálkozik a szex.
Mentek a vízbe, fürdőruci, öltözik, vetkőzik az ember, szóval ez nagyon furcsa.
Ha mi elmentünk Welnesbe, volt hogy a vízben annyira egymásra mozdultunk, hogy fel kellett menni a szobába akciózni.
Utána lehiggadtunk, ittunkbegy pohár pezsegőt és mentünk vissza.
Lehet, hogy a merevedèssel van gondja ?? Ez sem oké, mert sok-sok minden más is van.
Szóval mindenképp fúrcsa ez a fiúcska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!