Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat ha a párom strandon, wellnessben megnézik egy szál bikiniben, más is van így vele?
Figyelt kérdés
Mondtam neki hogy tetszene ha meztelenül látná valaki, de elég félénk2022. dec. 5. 07:27
4/14 anonim válasza:
Én szívesen megnézném meztelenül :)
6/14 anonim válasza:
Szeretem amikor olyan ruhában van hogy megnézik más férfiak is, ha a strandon van ez akkor meg még jobb érzés. Kicsit olyan mintha büszkélkednék vele hogy mindenki lássa milyen jó nővel jöttem össze, én mint kis szürke egérke...
De általában nem vevő rá, nem érti hogy ez nekem miért jó, és kicsit szégyenlős is.
7/14 anonim válasza:
Igen, szeretem, ha megnézik, lenge nyári ruhában, toplessben vagy akár meztelenül. Izgató és büszkeséggel tölt el, neki pedig növeli az önbizalmát, ha elismerő pillantásokat kap. Szoktam neki venni olyan ruhákat, amiben szívesen megnézném. Nagy örömmel tölt el, amikor felvesz valami merészebbet, vagy leveszi azt, ami felesleges... Nagyon jó, amikor nyaralásra vagy csak egy hosszú hétvégére egy bőrönd pasivadító ruhát hoz.
8/14 anonim válasza:
én is így vagyok vele. nem tudok rájönni, miért. de valamiért nagyon izgató, ha úgy van lenge cuccban, hogy mások is láthatják.
9/14 anonim válasza:
És az is izgatna titeket, ha pasizna is ?
Férfi vagyok, csak szimplán érdekel.
Furcsa egy fétis, de ez van.
10/14 anonim válasza:
"És az is izgatna titeket, ha pasizna is?"
az nem. de ugyebár pasizásról nem volt szó a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!