Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális a csalódottságom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a csalódottságom a szexel kapcsolatban? 25F

Figyelt kérdés
Eddig egész életemben nem volt kapcsolatom nővel semmilyen téren. Most ez megváltozott és megtörtént az első alkalom. Mások elmondásai alapján azt vártam, hogy ez milyen jó és különleges élmény lesz. Ehelyett inkább kicsit csalódottságot érzek. Nem volt benne semmi különleges, mint vártam. Valahogy inkább csinálnám továbbra is magamnak a dolgot. Normális ez vagy velem van a baj? Más is van így ezzel?

2023. jún. 8. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
#10 A 2 éves párkapcsolat mióta kurvàzás te eszement?
2023. jún. 8. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
#11 ezt szerintem máshova akartad írni, avagy ha a kérdező 2 éves párkapcsolatot említ akkor tényleg én vagyok az "eszement" ha nem akkor meg... legyen szép napod! :)
2023. jún. 9. 00:38
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
#12 Avagy szàmodra van egy rossz hìrem, Jó helyre ìrtam :) Neked is szép napot!
2023. jún. 9. 06:22
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Ez a szex dolog csak egy túl hypolt misztikum. 50F
2023. jún. 9. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!