Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés a férfiaknak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a férfiaknak, ha sokáig nem tudnam szexelni?

Figyelt kérdés
Én nő vagyok, ha nincs párom meg nem is akarok egyéjszakást akkor vannak pillanatok amikor beindulok, de masztizok és lenyugszom. De szerintem férfiaknál máshogy van. Én pl megtehetném, hogy szexeljek bármikor, de nekem több kell annál, minthogy egy random bulis arc ki be húzkodja :D Férfiak meg simán belemennek ilyenbe de nem mindenkinek van lehetősége rá, inkább a helyeseknek. Nektek a maszti nem elég gondolom. Milyen érzés ha hónapokig vagy évekig nincs szex? Hozzászoktok?
2023. jún. 6. 12:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem olyan jó érzés, de egyébként a férfiak is vannak így, hogy nem fekszenek össze akarkivel egy bulin.

Alapvetően azt gondolom hogy én is megtehettem volna talán, de nem akarok csak úgy osszefekudni valakivel.

Alapvetően olyan érzés az ember mint amikor nagyon kanos, azt kívánja, hogy egy punciba dughassa a farkát, szerintem nagyjából, ahhoz hasonló mint amikor te kívánok nagyon a szexet szerintem.

Talán ennyi.

F18

2023. jún. 6. 13:04
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, már 10 éve nem éltem át hasonlót.
2023. jún. 6. 13:05
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
A legtöbb férfi minden nap maszturbál, van aki többször is egy nap. 3-4 nap vagy több kihagyás már kezd "megbolondítani", olyan dolgokba is belemész, amibe amúgy nem biztos, hogy belemennél. Egyszerűen másra sem tudsz gondolni, csak a szexre és hogy valahova berakhasd végre a farkad. Talán itt van a legnagyobb különbség a női és a férfi szexualitás között. Hónapokig, évekig szex nélkül lenni nagyon frusztráló lehet, biztos ez is megszokható, de én nem szívesen próbálnám ki.
2023. jún. 6. 13:05
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
A: Kielégítik magukat, mint én is tettem. B: Amit nem használunk takarék módra áll át. Fiataloknál karban tartja magát a cerka, a reggel merevedések, és az éjszakai magömlések által, aki nem csinálja. Később azért nem árt a vérkeringésnek, ha azt néha használják is. Nem csak helyesnek kell lenni, aki félénk, az is nehezen veszíti el a szüzességét. Manapság sokan vannak.
2023. jún. 6. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs szex akkor magamhoz nyúlok, eléggé túlfűtött vagyok.
2023. jún. 6. 13:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megfogalmazni pontosan de megpróbálom. Nagyon vágysz valamire, csak arra tudsz gondolni, bizseregsz lent, aztán elejinte el tudod terelni a figyelmed, a maszti segít elösször napi 1 aztán pár nap után már napi több, de 2-3 hét után már nem tudsz tőle úgy kielégülni, pillanatoik jó, de aztán már meigint arra vágysz hogy szexelhess... nagyon durva érzés

nekem a leghosszabb idő másfél hónap volt, és utánna lefeküdtem egy random csajjal, pedig amúgy eléggé válogatos vagyok, de van az a pont amikor már nem bírod...

2023. jún. 6. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Én egészségügyi okból nem tudtam sem szexelni, sem maszturbálni úgy 2-3 hétig. Borzalmas volt.
2023. jún. 6. 13:50
 8/13 Pillér2 ***** válasza:
65%
Én lány vagyok, de ugyanazt érzem, mint 6-os. 19/L
2023. jún. 6. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon teljesen el tudtam viselni, semmi gond nem volt önkielégítettem és jó volt.

Párkapcsolat után már más a téma ahol éveken keresztűl jól ment a szex, és egyszer csak megszünt.

1 hónap után komoly problémáim lettek egyszerüen hiába hokihtam, ugyanúgy állta a cerka és nem hagyott aludni 2 hónap után már a totál kialvatlansággal küzdöttem mert egyáltalán nem tudtam nyugodtan aludni állandóan kanos voltam.

És így kezdtem el alaklmizni amit előtte megvetettem.

2023. jún. 6. 14:32
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Pont mint a 6os. Eleinte egy maszti segít de később már szó szerint csak percekre elégít ki, egyszerűen hús vér nő kell mindennel ami ezzel jár.
2023. jún. 6. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!