Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg igaz lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Ha fiatal férfi szeretne egy kis keresetkiegészítést, akkor csak nyugdíjas korú nénik és bi/meleg férfiak megkereséseire számíthatna? 🤔

Most tegyük fel átlagosan néz ki, kitűnni inkább a teljesítményével és egyéb extrákkal tudna.

Tudom, a selyemfiú és a dzsigoló nem pont ezt jelentik, de rokon értelműek, emiatt lettek kulcsszavak.

2023. jún. 4. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel igen, a legtöbb nő talál szexet még akkor is, ha nem fizet érte.
2023. jún. 4. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki hogy van vele, de én inkább éhen halnék, de akkor sem feküdnék le nénikkel és férfiakkal. F
2023. jún. 4. 13:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy jó külsejű, fiatal nő miért fizetne a szexért? Egy bizonyos kor és kinézet alatt még inkább neki fizetnek.

Sőt elmondom neked, nagyon sok idősebb nő kegyeit keresik fiatalabb férfiak.

Ha a fiatal férfi szeretne kereset kiegészítést, akkor tanuljon ki egy jövedelmezőbb szakmát

2023. jún. 4. 13:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Kettes, én sem...

Eleve hetero vagyok.

2023. jún. 4. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos kinézettel még azoknál sem, ha valaki fizet, akkor 10/10-es srácnak fog, nem 5/10-es Átlaferikének.
2023. jún. 4. 13:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Á értem. Tehát a csomagolás fontosabb mint a termék/szolgáltatás minősége. Köszönöm a választ, igazából én is így sejtettem.
2023. jún. 4. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A nők pont alkalmi szexre tudják megszerezni maguknak a számukra legvonzóbb férfiakat. Szórakozóhelyen dagadt nők is simán találnak férfiakat (jellemzően vagy bepiáltat vagy akár jó felépítésű cigányt).
2023. jún. 4. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Igen, fontos a "csomagolás". 40-es, 50-es nők is a kinézetem miatt találnak meg.
2023. jún. 4. 14:02
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem marad a hétvégi munka, vagy vàlthatsz munkahelyet.
2023. jún. 4. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Te viccelsz?

Nyilván q.rvára fontos a külső!

Sajnos vagy nem sajnos, ez van.

Milyen "teljesítményre" gondolsz?

2023. jún. 4. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!