Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, csak azt szeretitek, ha kinyalnak, vagy azt is tetszene, ha kinyalathatnátok magatokat a pasitokkal?
A különbség az hogy utóbbi esetben te parancsolsz, előbbiben meg csak kényeztetve vagy.
Neked ez még belefér, vagy az már túl nagy kérés, ha a párod azt szereti ha kinyalatod magad?
Sztem ez így 1-es, ahogy írtad teljesen rendben van :-).
Hasonló helyzetek voltak velem is. De pl volt hogy hazaértem, kinyitotta az ajtót egy szál selyem valamiben és már nyomtam is a falhoz a nyakánál fogva-szorítva. Aztán letérdeltem és finoman elnyaltam ott és akkor :-) az előszoba közepén.
Jók is az ilyen játékok :-)
Mind a kettő jó. Ha én ráülök a szájára, abban az a jó, hogy egy kicsit én irányítom. Tudom mikor hol pontosan jó nekem. Nem mellesleg ez a szituáció még senkit sem zavart, sőt.
De van olyan az a jó, ha a férfi kap el, és csak csinálja ahogy szeretné.
Hát 4-es, rengeteg élménnyel leszel szegényebb :-).
De az a fontos, hogy neked mi a jó, aszerint kell élned.
Én már 20 éves koromtól magamtól nyaltam bármikor bármelyik lányt akikkel eddig voltam és nem csak 10 percig.
Ja bocs ma már 50 vagyok :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!