Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik maszturbálás közben azon fantáziálnak, hogy megerőszakolják őket? Mi lehet az oka? Valóban élveznék az igazi erőszakot is? Volt köztetek olyan, akit valóban megerőszakoltak és utána erre indult be?
Minden bizonnyal neki is és más diktátornak is vannak apa- és anyaügyei, traumái feldolgozatlanul, különben nem lenne diktátor, amúgy meg érdekes párhuzam a politikát bevonni erről az erőszakos szex témába, de persze értem én az asszociációs kapcsolatot!
Szerintem a BDSM rajongói között is valószínű, hogy a többségnek van feldolgozatlan traumája, de mivel én is érdeklődöm amúgy eziránt enyhébb szinten, és magam sem tagadom, sőt, papírom is van arról, hogy hosszan tartó, életre szóló poszttraumát okozó tragédiák sorozata volt a gyerekkorom, de azt is gondolom, hogy sokan (a BDSM rajongói közül) egyszerűen csak szeretik a határaikat próbálgatni és a keményebb szexet akár makulátlan múlttal is, amiből amúgy nem igazán van, hiszen szinte lehetetlen sérülések nélkül felnőni sajnos, csak nem mindegy, hogy ki mennyi sérülést szed össze a szüleitől, akik csak sérüléseket okoznak, vagy azokat gyógyítani is képesek voltak-e időben, hogy az ne fájjon örökké...
Ha már politika, akkor legyen pszichológia is...
Én is sokszor szoktam erről ábrándozni, de valójában sohasem szeretném, hogy valaki megerőszakoljon. Azt a legritkább esetben élvezné csak az ember.
A gondolataimban azonban az erőszaktevővel vonzódunk egymáshoz, szexi és jóképű. 😊
Sajnos volt részem erőszakban..
Ha csak rá gondolok a mai napig is sírva fakadok nem éppen izgató dolog!
27/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!