Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan lányok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akik maszturbálás közben azon fantáziálnak, hogy megerőszakolják őket? Mi lehet az oka? Valóban élveznék az igazi erőszakot is? Volt köztetek olyan, akit valóban megerőszakoltak és utána erre indult be?

Figyelt kérdés
Vagy csak amolyan városi legenda lenne? Vélemények, akár privátban is!

2023. máj. 30. 21:47
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Kivétel, amely erősíti a szabályt? Erre gondolsz?
2023. máj. 31. 18:32
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlenül.van a Stokholm(Helsinki) szindróma.konkrétan rájuk gondoltam.náluk talán megeshet
2023. máj. 31. 20:24
 13/49 anonim ***** válasza:
92%
Ha átéltél volna hasonlót a való életben, akkor meg sem fordulna a fejedben ilyesmi. Minimális szinten szeretem az alá-fölérendelt viszonyt a szexben, de konkrétan az erőszak gondolatától is elbőgném magam, nemhogy arra gondolva nyúljak magamhoz.
2023. jún. 21. 14:51
 14/49 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy inkàbb arra gondolsz, hogy masztiznak e a nők arra, hogy nagyon kemènyen elkapjàk őket.

Èn pl csinàltam ilyet az exemmel, de előtte persze jòl felizgattam, majd hàtulròl nagyon kemènyen tòltam neki ès hùztam a hajàt. Előszőr azt gondoltam lehet fàj neki, de azt mondta, hogy nagyon jò volt neki mikor hàtulròl csinàltam.

Aztàn ki tudja, egy nőnèl nagyon sokszor vàltoznak a dolgok ès attòl is függ, hogy milyen hangulatban van.

2023. jún. 22. 08:23
 15/49 gabor49 ***** válasza:
8%
sok csaj van szerintem csak kevesen valaljak fel 50/f privin beszelnek errol csajjal
2023. jún. 30. 17:54
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is inkább az jön be, hogy a párom durván csinálja nekem(máskor meg romantikusan) és tépi a hajam/lefogja a kezem, kikötöz, erős ütemben, gyorsan tolja, ezektől be tudok indulni. Attól viszont rettegnék hogy egy idegen férfi elkapjon az utcán és megerőszakoljon.
2023. jún. 30. 20:14
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Aki őszintén nemi erőszakra vágyna, az beteg lelkileg.

Azért vágyhat erre valaki, mert a kemény szexet én is szeretem és sok férfi tényleg vagy nem elég edzett tüdőben, hogy bírja az ütemet vagy hamar elsül vagy attól fél, hogy összetör belülről, míg egy olyan emberre gondolva, akit nem érdekel, hogy mit gondol vagy érez a másik el lehet képzelni azt az intenzivitást is, amelyre igazán vágyik egy nő - erőszak nélkül, ám a legkönnyebb ezt egy erőszakolóhoz társítani...

Én azt mondogatom az emberemnek, hogy lehet valaki erős erőszak nélkül is és én is szeretem az erős szexet, sokáig, amit még a rendszeresen edző emberem sem bír rendesen tüdővel sajnos, szóval meg tudom érteni a kemény szexre vágyókat, ugyanakkor sosem cserélném olyanra, aki nem olyan figyelmes, mint ő, mert annál nincs fontosabb, mint hogy tényleg érdekelje is, hogy én hogy vagyok, hiszen amennyire lehet a szex élvezet forrása, pont ugyanannyira lehet a fizikai és lelki fájdalomé is, ugye...

2023. júl. 3. 00:55
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem teljesen a kérdésre válasz, de...Anno ex-vel alapvetően is vadakat szexeltünk. Egy alkalommal volt, hogy mondtam, hogy most nem annyira van kedvem, de csak nem hagyta abba. Nyilván nem a szó szoros értelmében volt erőszakos, hanem tudta, hogy ez nekem még igy is bele fog férni, de alapvetően nemet mondtam és mégis addig ügyeskedett, hogy "becsusszanjon". Nekem pl. ez tetszett, izgató volt, de nyilván egy számomra kivánatos pasiról beszélünk, aki azért megállt volna, ha látja, hogy ez nagyon nem oké, de igen, tök jó élmény volt, ha kell valami izgi emlék, ehhez szívesen nyúlok.
2023. júl. 7. 21:19
 19/49 anonim ***** válasza:
27%
#17 ijesztő ez a végtelen téveszme, ami a fejetekben van a szexről.
2023. júl. 8. 15:09
 20/49 A kérdező kommentje:
#19 Nos, annyi minden "téveszme" van a fejekben, ami ráadásul mások - ártatlan emberek - halálához is vezet(het). Pl. Putyin ukrajnai háborúja. Miért lenne az baj, ha valaki úgy éli ki a szexualitását, hogy élvezi, ahogy valaki megdugja. Senkinek nem okoz vele gondot, ha a négy fal között marad. Azért tettem fel a kérdést, mert ismertem olyan lányt, aki csak így élvezte a szexet. Nekem is "furcsa" volt, gondoltam megkérdezek másokat, hogy tényleg létezik. De ne ítéjünk már el valaki(ke)t azért, mert nem hagyományos módon éli ki a szexualitását. Természetesen, ha nem egyezik bele valaki az aktusba, az nemi erőszaknak számít és büntetendő!
2023. júl. 8. 16:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!