Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy lehet élvezni a szexet?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok ellazulva, hiába kívánom a barátomat, egyszerűen nem érzek semmit szex közben, nem, hogy orgazmusom nincs. Persze, érzem, hogy bennem vsn és mozog, de semmi jó nincsen benne. Csiklóval semmi gond, 10 perc alatt elélvezrk. Viszont s behatolásos szexet nem élvezem. Ezrn lehet valahogy javítani?2023. máj. 30. 09:31
11/27 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá hogy (legalábbis szerintem) az élvezeti faktorhoz az is hozzá tud tenni, hogy van-e előjáték, mennyi és milyen illetve aktus közben csókolóztok-e, csókol-e a párod a testeden, simogat stb. Az egyéb érintéseknek az aktus alatt szerintem nagy szerepe van.
12/27 anonim válasza:
A negatív és pozitív kommentekből tisztán látszik, h a szex rovat látogatóinak nagy része sötét, mint az éjszaka. Jáhh, és 99,9 százalékban vagy önmagát nőnek kiadó férfi, magát felvállaló ffi vagy meleg ffi. Ez gáz.
13/27 anonim válasza:
Kielégíted magad, miközben d@gnak. Most mi ezen a bonyolult? A legtöbb nőnek nem megy máshogy.
14/27 anonim válasza:
Behatolástól nekem sincs orgazmusom. De ha mondjuk volt egy jó előjáték amikor elmentem akkor alig várom hogy konkrét szex is legyen mert jó érzés. Valahogy nagyon nem hangolodsz rá a partneredre ha ennyire nem élvezed.
15/27 anonim válasza:
13. Előjáték és a partner odaadó viselkedése többet ér!
Szóval előjáték, több simogatás, csókolgatás, erogén zónák kitapasztalása. :)
16/27 anonim válasza:
A nők többsége élvezi ugyan a behatolásost de csak attól nincs orgazmusa. Keressetek olyan pózokat ahol a csiklód is stimulálva van, vagy használjátok a kezeteket / valamilyen játékszert.
17/27 anonim válasza:
Nekem 3 hónapig tartott míg ráéreztem a hüvelyi behatolásra és lett hüvelyi orgazmusom. Addig én sem éreztem semmit. Nem is értettem hogy épülhet rá egy multimilliódolláros iparág…
Adj magadnak időt. Sok mindennek kell passzolnia… ciklusodban holvagy, stresszelsz valamiért, tabit szedsz, stb. Csak nyugi, jönni fog, addig segíts rákézzel.
30/N
19/27 anonim válasza:
18- persze. Ha tudok rà vàlaszolni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!