Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar komoly kapcsolatnál ha a párod sok partnerrel volt előtted?
#8 Mert ez nem így működik. Nekem többnyire csak kapcsolataim voltak 19 éves koromig, összesen 4 nővel voltam. Utána a következő két egyetemi év alatt a 4 sokszorosával.
Sok nő jellemzően szakítások után felül a faszkörhintára. Gyerekkori barátnőm 2 pasival volt 26 éves koráig, aztán egy év alatt úgy húsz-harminccal. Másik csaj ismerősöm szüzen ment bele egy kapcsolatba 19 évesen, 27 évesen házasság helyett szakítottak. Pár év alatt felment nála is a szám ötven fölé, gangbanggel, stb. Ezek a nők ma rendes, gyerekeket nevelő háziasszonyok. A múltjukról meg nem beszélnek a férjeiknek, azt' ennyi.
Tegyük fel hogy egy fiatal nő normál kapcsolatokban él, és a kapcsolatok között fél-egy évet kalandozik. Az átlag pasik ilyenkor többnyire nem jutnak puncihoz, de egy nőnek nincs ilyen problémája. 10 pasi egy hónap alatt megvan.
Nem mindegy az se hány éves a partner. Nem mindegy hogy egy huszonéves vagy egy negyvenes pasi mond 30+ partnert teszem azt.
Amúgy engem nem zavarna, de kérném hogy menjen el std-re előbb.
Egyszerű a megoldás a kérdésre: akit zavar azt nem neked teremtette a Sors. Úgy kell elfogadni ahogy vagy, az előéleteddel, vágyaiddal, mindennel együtt. Akinek ezzel gondja van az nem rád vágyik - hastala vista. Nem a világ összes pasijának/nőjének kell megfelelned, hanem azt az egyet kell megtalálnod aki elfogad és akivel illeszkedtek.
Egyébként meg a félrelépés nem attól függ, hogy kinek hány partnere volt előtte. Akit ez mégis feszélyez az keressen olyan partnert akinek kevés volt, vele azonosan gondolkozik - jól meg fogják érteni egymást. Akinek meg sok volt, szabatosabban élik meg a szexualitásukat azok meg pont egy hasonló emberrel illeszkednek és totál értelmetlen belvágniuk kapcsolatba olyannal aki ebben a kérdésben homlokegyenest mást gondol.
Igazából ha sok volt már neki az nem zavar, csak ne legyen nemi beteg és ne is hordozon ilyeneket. A lényeg, hogy ne fertőzön meg semmivel.
A sok alatt azt értem, hogy felőlem lehetett már előttem akár 100 vagy több is csak legyen hűséges és ha már nem engem akar akkor azt inkább mondja meg, minthogy megcsal. Lány vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!