Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar komoly kapcsolatnál ha a párod sok partnerrel volt
előtted?
A kérdező szavazást indított:
31 szavazat
Attól függ mennyi az a sok.
Ha mondjuk azt mondja 10-20, oké, de ha azt mondjuk 100-200, vagy akár 1000, na az a sok nálam.
Főleg, ha prosti és hasonló volt, élből offos.
2023. máj. 25. 20:24
2/16 A kérdező kommentje:
pasi vagyok, engem nem zavarna. de mondjuk a tinderre gondolok. ott könnyen megugrik a szám, vagy sokat járt diszkóban. de miért zavar, ha hűséges, akkor nem mindegy?
Nna igen. Relatív, hogy mennyi az a sok.
2023. máj. 25. 20:33
Ha tényleg sok, mondjuk 10-20 felett akkor zavarna igen.
2023. máj. 25. 20:42
2023. máj. 25. 20:49
6/16 A kérdező kommentje:
mindenkinek más a sok. de 20-30 tól több egészen a plafonig is. aki a kommentbe ír az oda írná hogy nő vagy pasi. miért zavar akit zavar?
Engem így, önmagában a szám nem zavarna, 100+ sem. Ha viszont a nagy partnerszám nem párosul egy egészséges jellemmel, abból lesz baj... akkor is lenne, ha szűz lenne
2023. máj. 25. 21:34
Osztom #1 véleményét.
Nem mindegy mi az a sok, 10-20 esetleg 30, vagy 100+
Akinek ennyire extra sok volt, az szerintem szinte alkalmatlan komoly kapcsolatra, az nem képes igazi érzelmekre, csak a mennyiség, illetve csak a külsőség számít.
Persze semmire sincs garancia. Egyik exemnek sajat bevallasa szerint 35 eves koráig kb 40 volt előttem, mégis rendes volt, szerintem hűséges is. (Mondjuk pont ezert sose tudtam ezt a számot elhinni)
Másiknak meg huszonévesen én voltam az első, mégis kidobott pár alkalom után. Igaz tudtommal azóta 1 csaj volt neki az is pár hónapig csak (10 éve volt).
N
2023. máj. 25. 21:42
Engem zavar is, meg nem is. Nem szeretnék kapcsolatban lenni szűz lányokkal, akiknek fogalmuk sincs semmiről, meg előbb-utóbb persze másokkal is akarnak lenni. Ugyanakkor zavar, ha rengeteg pasi volt az életükben, nincs konkrét szám, de ez még nem feltétlen akadály. Ami valahogy mindig gáz volt, ha a partnerem sok exét személyesen is ismertem. Ezen mindig próbáltam túllépni, de sosem sikerült igazán, hosszútávon leginkább sehogy. Utáltam elképzelni, hagy mit csináltak a csajommal általam ismert emberek és arra gondolni, hogy ők pont arra gondolnak, miközben vásárolunk a Lidl-ben. Ha nem ismertem az exeket, akkor ezen túl tudtam lépni és csak korlátozottan akartam tudni a múltat. Volt amit megkérdeztem, de részleteiben nem vagyok erre kíváncsi.
2023. máj. 25. 22:19
És nyilván élethelyzettől is függ: ha 15-öt mond 17 évesen az nem ugyanaz mintha 30 évesen mondaná ugyanezt. utolsó
2023. máj. 25. 22:22
További kérdések: