Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nök akik kamasz fiút neveltek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök akik kamasz fiút neveltek,voltatok már olyan helyzetben amikor úgy ereztetek,hogy van benne vizualis kivancsiság? akaratlanul is megnéz,mert kivancsi

Figyelt kérdés
ma 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Persze.
ma 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Tízből kilenc fiúnál van. Jó ha kettő bevallja.
ma 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Egy egészséges gondolkodású anya soha nem fog kíváncsi lenni a kölke nemiszervére

Ahogy egy egészséges gondolkodású apa nem lesz kíváncsi a tini lánya meztelen testére ,mellére , puncijára. .

Már az beteg h valaki ilyenen gondolkodik

ma 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
3as bárcsak igazad lenne! de te sajnos nem vagy tisztában az emberiség igazi természetével. valósággal
ma 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nem tehetek róla az én lányom 9-10 évesen széthúzta a punciját és megkérdezte tölem hogy szép e,nagyon zavarban voltam.
ma 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Hozzáteszem apaként.
ma 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Hallottam ilyenről. Anyuka csinos volt nagyon. Aztán volt kölcsönös kíváncsiság.
ma 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
az én fiamban volt kíváncsiság jócskán. de erről én se szívesen beszélek mint a hogy szerintem más anyukák sem
ma 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én kamasz nőt nevelek. Az sem jobb.
ma 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!