Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök akik kamasz fiút neveltek,voltatok már olyan helyzetben amikor úgy ereztetek,hogy van benne vizualis kivancsiság? akaratlanul is megnéz,mert kivancsi
Figyelt kérdés
ma 11:23
2/9 anonim válasza:
Tízből kilenc fiúnál van. Jó ha kettő bevallja.
3/9 anonim válasza:
Egy egészséges gondolkodású anya soha nem fog kíváncsi lenni a kölke nemiszervére
Ahogy egy egészséges gondolkodású apa nem lesz kíváncsi a tini lánya meztelen testére ,mellére , puncijára. .
Már az beteg h valaki ilyenen gondolkodik
4/9 anonim válasza:
3as bárcsak igazad lenne! de te sajnos nem vagy tisztában az emberiség igazi természetével. valósággal
5/9 anonim válasza:
#3 Nem tehetek róla az én lányom 9-10 évesen széthúzta a punciját és megkérdezte tölem hogy szép e,nagyon zavarban voltam.
7/9 anonim válasza:
Hallottam ilyenről. Anyuka csinos volt nagyon. Aztán volt kölcsönös kíváncsiság.
8/9 anonim válasza:
az én fiamban volt kíváncsiság jócskán. de erről én se szívesen beszélek mint a hogy szerintem más anyukák sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!