Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök akik kamasz fiút neveltek,voltatok már olyan
helyzetben amikor úgy ereztetek,hogy van benne vizualis
kivancsiság?
akaratlanul is megnéz,mert kivancsi
#10 Nagyon visszafogott érzékeny nagyon magas végzettséggel.
jan. 23. 23:15
a nyáron amikor fiammal csináltuk a kertet hiába volt délután akkor is meleg volt. rajtam egy kis rövid nadrág volt és póló. én le hajolva gyomláltam a fiam a hátam mögött. beszélek hozzá és azt veszem észre hogy nem válaszol, beszélek nem válaszol. lassan ránézek és azt veszem észre hogy ez elbambulva nézi a fenekemet. szegény gyerek hogy zavarba jött amikor észrevette, de amikor meg láttam hogy dudorodik a gatyája akkor én is zavarba estem
jan. 25. 16:50
Szerintem ez mindenhol előfordul, csak lehet hogy nem mindig vesszük észre. Persze velem is előfordult, kamasz fiam van.
jan. 26. 11:44
érdekes helyzetek nálunk is voltak pl ha kicsit jobban kivágott felső volt rajtam akkor fiam szemei igen csak ott voltak. ha leggingsben voltam abban is igen csak meg nézet. a strandon is amikor fürdőruhában látott. szóval azért voltak helyzetek. fiam is meg nézet de persze próbálja úgy mintha nem venném észre,de persze észre vettem mert észre lehet venni de akkor én is viselkedjek természetesen mint aki nem lássa. hogy ne legyen kellemetlen helyzet
jan. 26. 12:49
Voltak olyan dolgok amikre gondolsz.
Többször is megtörtént, hogy amikor fehérneműben látott dadogni kezdett, illetve a medencében is direkt elfordult mikor együtt voltunk benne.
Mivel ezekkel a dolgokkal zavarba tudtam hozni azóta nem látott így.
Kiskamasz korában meg az emeleti ablakból nézte mikor kint napozok és a családi képeken is félreérthetetlenül látszik, hogy hová néz.
jan. 26. 19:57
A tükörben láttam ahogy a háttérből nézi a fenekem meg az apja monda, hogy lépcsőn felfelé is úgy jött mögöttem. Szóval van benne kíváncsiság.
jan. 27. 07:32
5ös én ezt nem tudom elhinni hogy igaz amit írsz .
Eleve milyen szülő vagy te hogy figyelsz te a gyerekre milyen tartalmat néz ?
Egy 9-10 éves gyereknek ilyen eszébe se jutna h azon gondolkodjon szép e a puncija és ezt apjától kérdezze meg hogy szép e úgy h még szét is húzza ...
Itt valami más van a háttérbe
És ezt nem tudom elhinni
Én 9-10 évesen már formálodtam 11 évesen megjőtt
De Apám utoljára meztelenül kis óvodás koromban látott .
Egyszerűen még elképzelni se tudom ezt a szitut amit írtál
Hacsak nem valami bizonyos népcsoporthoz tartoztok
jan. 27. 08:28
18/25 A kérdező kommentje:
Van itt olyan nő aki valóban átélt ilyesmit vagy csak mindenki fantázia l
18 még is mit szeretnél? bizonyítékot? fotókat? videókat? :) ilyesmikről senki nem nagyon beszél
jan. 27. 14:05
20/25 A kérdező kommentje:
dehogyis..csak érdekel hogy valoban van aki esetleg eszreveszi.
Kapcsolódó kérdések: