Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért csodálkoznak azon, ha egy férfi komplexusos a mérete miatt?
Ebben a témában olvastam sok kérdést és erről a régi kérdésről jutott eszembe (pl #29):
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Meg lehet nézni, hogy milyen stílusban beszélnek a kis farokról és milyen véleménnyel vannak arról, akinek kicsi. Sok ezer kérdésnél megfigyelhető ez.
És 15cm alatt már kicsi.
Linkeld légyszi a másik 10 ilyen kérdést.
#50 De ha gondolod, járhatsz zsákban is, mint a homoki cigányok, és akkor senki sem fog megnézni.
Ja, hogy én járjak zsákban, hogy az a néhány előember szintjén megragadt férfi ne menjen át ösztönlénybe. Érdekes más nőktől sose kell félnem és egy leszbikus se hajtott meg rám úgy, vagy “nézett meg” úgy hogy fenyegetve érezzem magam.
Azért van az embernek a szeme hogy nézzen vele, pláne ha szépet lát. De a zaklatás/követés/elutasítás meg nem értése nem ez. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani, ja most se érted akkor szörnyen együgyű vagy.
Kérdező elég idegesítő nem mondom.
Az a téma ki lett tárgyalva, már vagy 2000x, simán lehet erről is beszélni, mèg ha nem is ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!