Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért csodálkoznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért csodálkoznak azon, ha egy férfi komplexusos a mérete miatt?

Figyelt kérdés

Ebben a témában olvastam sok kérdést és erről a régi kérdésről jutott eszembe (pl #29):

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Meg lehet nézni, hogy milyen stílusban beszélnek a kis farokról és milyen véleménnyel vannak arról, akinek kicsi. Sok ezer kérdésnél megfigyelhető ez.

És 15cm alatt már kicsi.

2023. máj. 24. 19:11
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

A többi partnereddel milyen volt?

2023. máj. 24. 22:24
 12/57 anonim ***** válasza:
66%
Nem csodálkozom. Hülyék mindig is voltak és lesznek. Itt kérdeznek vadidegeneket erröl pedig ezt csak a párja tudja megválaszolni hitelesen. (Ha nincs párja akkor ennek megtalálására helyezzen hangsulyt, ne a centizgetésére!)
2023. máj. 24. 23:08
 13/57 anonim ***** válasza:
45%
A 8-as teljesen jól megmondja a tutit. 14-15 centissel is lehet jókat szexelni, nekem pl pont ekkora a méretem. Sok nővel voltam már, könnyen találok magamnak partnert mert amúgy magas vagyok, sportos és mindig jó anyagi körülmények között éltem. De voltak már olyan lányok akiknek kevés voltam méretileg és ezt meg is mondták. A legtöbb persze ezt nem mondja a szemedbe, hanem később hallottam vissza mástól, vagy galád módon beleolvastam a barátnőkkel folytatott üzeneteikbe, de legalább megtudtam az igazságot, hogy elég sok lány úgy hivatkozott az egyébként átlagos méretű farkamra, hogy "sajnos elég kicsi neki" vagy hogy "nincs túlságosan eleresztve odalent". Nyalhattam akármilyen jól, bírhattam sokáig - amit amúgy meg is kaptam bókként sokszor - mégis baromi nehéz volt orgazmust okoznom csupán a dugással, ha egyáltalán sikerült, és soha egy lány nem mondta még, hogy wow hú de szép és jó farkad van.
2023. máj. 24. 23:17
 14/57 anonim ***** válasza:
44%

14 centivel én azért csodálkozom, mert sok viszonyom volt, jobbnál jobb élményekkel. Volt több barátnőm, akivel hármasban, négyesben is élveztük a játékot. Egy időben két nővel éltem együtt hármasban. Egyik második nejem volt, akivel 18 éve vagyunk házasok. (elsővel 6 évig tartott)

A komplexus saját agyból ered, azoknál, akik hagyják.

2023. máj. 25. 01:11
 15/57 anonim ***** válasza:
45%
14. 14 centi azért nem azt jelenti, hogy kösd fel magad olyan kicsi, de bőven, úgy értem bőven vannak olyan nők, akiknek kicsi. Főleg, akik már voltak jó pár centivel nagyobb mérettel és élvezték. Meg attól, hogy élvezik veled a szexet, attól még lehet ők is úgy gondolnak rá, hogy lehetett volna jobb is, vagy még jobb lettél volna nagy farokmérettel te is, bár így is elég jó voltál.
2023. máj. 25. 08:11
 16/57 anonim ***** válasza:
0%
8: Hülyeség, a pénisznek a megtermékenyítés a funkciója, orgazmus előidézésre a legkevésbbé alkalmas, nem arra találták ki.
2023. máj. 25. 08:36
 17/57 A kérdező kommentje:

#13, #15

Pontosan.

Az utolsó mondatod nagyon nem igaz.

2023. máj. 25. 08:48
 18/57 anonim ***** válasza:
78%
6-os vagyok. Aki lepontozott írja már meg, hogy miért. Látható ennél a kérdésnél is, illetve a többi farokméretről szóló kérdésnél is, hogy a nők nagyobbik részének jobb a 18 centis. Sőt nemrég volt egy kérdés ahol 20 centiről kérdeztek és még az sem volt túl nagy a válaszolók többségének.
2023. máj. 25. 13:45
 19/57 A kérdező kommentje:

Erre nem fogsz választ kapni, csak lepontozást.

2023. máj. 25. 15:56
 20/57 anonim ***** válasza:
54%

Ja mert az itteni válaszolók, akiknek a fele nem is nő, csak annak adja ki magát, már statisztika vagy mi? Ugyan annyi nő válogat szerszámméret alapján mint ahány férfi mellméret szerint. És ez igencsak a legalja, szerintem normális ember ilyennel nem is kezd.

Most lehet jönni azzal hogy a mellméret nem annyira zsákbamacska mint a penisz, de ismétlem magam: mire eljut egy nő az ágyba valakivel akit nyilván minimum vonzónak talál és kíván, jobb esetben kedveli vagy szereti is, addigra ez a dolog egészen egyszerűen nem nyom sokat a latba.

2023. máj. 25. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!