Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért csodálkoznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért csodálkoznak azon, ha egy férfi komplexusos a mérete miatt?

Figyelt kérdés

Ebben a témában olvastam sok kérdést és erről a régi kérdésről jutott eszembe (pl #29):

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Meg lehet nézni, hogy milyen stílusban beszélnek a kis farokról és milyen véleménnyel vannak arról, akinek kicsi. Sok ezer kérdésnél megfigyelhető ez.

És 15cm alatt már kicsi.

2023. máj. 24. 19:11
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
45%
23# vagyok, nem vagyok csajozó gép, össz 3 barátnőm volt életemben, ebből a 3.a feleségem lassan 20 éve.
2023. máj. 29. 10:35
 32/57 anonim ***** válasza:
91%

#31 Két lehetőség van.

1. A feleséged azon nagyon kevés nőkhöz tartozik, akiknek elég 11 centi.

2. Nem elég neki, de valami okból veled maradt (vagy megcsal vagy nem).

2023. máj. 29. 11:18
 33/57 anonim ***** válasza:
21%
3. Az élet több mint farokméret, és ekörül elmélkedés.
2023. máj. 29. 11:35
 34/57 anonim ***** válasza:
0%
Az élet egésze több annak bármely problémájánál, de ezért bagatellizálni azok súlyosságát szimplán ostobaság. Az utcán füttyögésbe sem halt még bele senki, most mégis erőszakká akarják nyilvánítani a feministák. Egyébként szerintem is alpári tahó szokás, de hogy az erőszakkal egyenértékű lenne, ez nem vall józan ítélőképességre.
2023. máj. 31. 14:27
 35/57 anonim ***** válasza:
94%
Ebből csak annyi látszik, hogy utánad még nem füttyögött nálad sokkal erősebb egyén hátad mögül, olyan helyen ahol ha nem csak fütyülne, esélyed sem lenne védeni magad. Nem egy megnyugtató érzés
2023. jún. 1. 06:38
 36/57 anonim ***** válasza:
91%

Ja tök jó este tízkor munka után a Keletihez menni 50 kg-s nőként úgy, hogy random 100 kilós kanok fütyülnek utánam és szia cicáznak meg kérdezik lesz*pom-e őket. Igazán jó érzés, biztonságba érzem magam ilyenkor, nem is tudom mi a baj ezzel.

Ja nem. Igazából paprikaspríy-vel meg bocskával járok, és mindig felhívom egy barátom, hogy nehogy baj legyen. De te könnyen beszélsz mert életedbe nem volt olyan hogy valaki követett az utcán, vagy autóval jött mögötted és nem tudtál hova menni. :) Okoska. Remélem a nejed/lányod/anyádnak is azt mondod, hogy ne hisztizzen már egy kis füttyögésen nincs abba semmi baj.

2023. jún. 1. 08:31
 37/57 anonim ***** válasza:
0%
#36 Azt vágod azért, hogy csomó nő behaluzza ezt az "engem követnek!" dolgot. Egyik barátnőm egyetemen felhívott, hogy úristen engem követ egy elmebeteg aki vigyorog! Mondom á dehogy, a következő sarkon úgyis lefordul! Nem, nem fordult le, és egyre gyorsabban jön! Fuu bazd, megyek és megcipőzöm, mindjárt itt a haverom is! Úristen már mindjárt ott vagyok, ne tedd le! Ez bolond! Á, szia Csabi. Merthogy a csávó aki követte, a haverom volt és le se szarta, a ZH-n járt az agya.
2023. jún. 1. 09:00
 38/57 anonim ***** válasza:
31%
Te nyilván jobban tudod akkor ki hogy érzi magát ilyen helyzetben, hiszen csak “behaluzza”. :)
2023. jún. 1. 10:00
 39/57 anonim ***** válasza:
25%
Ezek a nők mind azt hiszik hogy csak őket akarja követni mindenki, azt közben a többség egy bányarém
2023. jún. 1. 10:08
 40/57 anonim ***** válasza:
22%
Köszönjük a roppant építő kritikát uram, majd ha nő leszel és ezzel kell élned akkor beszélünk róla. Nem sakkozok lóval, ha nem tudod felfogni hogy miről van szó, akkor nem erőltetem. :)
2023. jún. 1. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!