Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért csodálkoznak azon, ha egy férfi komplexusos a mérete miatt?
Ebben a témában olvastam sok kérdést és erről a régi kérdésről jutott eszembe (pl #29):
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Meg lehet nézni, hogy milyen stílusban beszélnek a kis farokról és milyen véleménnyel vannak arról, akinek kicsi. Sok ezer kérdésnél megfigyelhető ez.
És 15cm alatt már kicsi.
Miért ha te lennél nő és valaki egy kihalt részen követne percekig, még ha csak arra van dolga is, mire gondolnál? Nyilván nem arra hogy tuti csak egy utcával lentebb lakik.
Hallani elég ilyen zaklatást meg gyilkosságot, hogy az ember elovigyazatos legyen. Egyszer éjszaka egy férfi valamit kérdezett hogy merre talál, azt hittem csak útbaigazítást kér. Aztán csak nem szakadt le rólam, követett, és elkezdett eroszakoskodni hogy menjek fel hozza. Mondtam hogy nem, mert egy buliból jövök és fáradt vagyok. Erre mondta, hogy akkor feljön ő az én lakásomra. Sehogy nem bírtam lerázni, hozzá se szóltam már, és rohadtul nem ment el, jött utánam. Szóval tudom miről beszélek, végül lekanyarodtam egy kisebb utcába és akkor el tudtam menni.
Másik esetben éjszaka jött mellettem egy fehér autó, hol megelőzött hol újra jött. Leírtam a rendszámát is, és ugyan az az autó 8x ment el mellettem úgy, hogy hol megállt hol visszafordult. Kisváros, egyedül voltam az utcán, nem volt buli elárulom.
Ja mert ha “csak” többször meg akartak nézni hajnali kettőkor az rendbe van lol.
Na mindegy nem te vagy a legfényesebb gyertya a tortán, nem erőltetem.
1: mikor?
2: attól még más írhat hozzá. Ezt beszéljétek meg privátban vagy olyan kérdésnél, ami erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!