Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik a szexibb?
11/22 A kérdező kommentje:
Én 10 éve kondizok és bizony az az izmos segg, amit linkeltem🤣A 7-es linken egy simán vékony lány van.
A 7-es linkek egy valóban, életvitelszerűen edzett nő látható. Nem "instakondis".
2023. máj. 24. 13:05
12. Nem, az egy vékonyka lány, nem nő.
Nektek ez hol nő? Semmi nőies nincs benne. Nincs csípője, nincs feneke, semmi combja.
2023. máj. 24. 13:26
14/22 A kérdező kommentje:
#13 azért nem kell body shamingelni, az a lány is pont annyira nő, mint bármelyik másik, nem tehet róla, hogy ilyen alakkal van megáldva. Régebben én is ilyen nagyon vékony, ropi alkat voltam, hát én se szerettem. Nekem kondizással lett formás, izmosabb alkatom és sokkal jobban tetszik is, csak kíváncsi voltam, mások szerint is vonzóbb-e :D Igaz ezt a férfiak reakcióin is látom, hogy vonzóbb, mert sokkal jobban megnéznek most mindenhol, mint mikor nagyon vékony voltam.
14. Látom nem jött le a lényeg.
Konkrétan ez lett istenítve 7-es szerint.
Mert hogy ez a nő, a másik nem.
Mindegy, vállalom hogy lepontozzatok, férfi logika. :)
Én örülök hogy van mellem, popsim.
2023. máj. 24. 17:26
Kérdező, hallottál már másodlagos nemi jellegről? Ha véletlenül nem, akkor nézz meg egy-két karikatúrát fiatal csajokról. Milyen popsit fogsz látni? Kereket, vagy laposat? Nem is kérdés, hogy a pasiknak melyik jön be.
2023. máj. 24. 18:34
Egyáltalán nem. Semmi istenítés nem volt benne, nem tudom, hol olvastál ilyet.
Én azt írtam, és nem mást, hogy a zsír nem izom. Az izmos segg olyan, mint amit szemléltettem.
2023. máj. 24. 21:37
18/22 A kérdező kommentje:
#17 könyörgöm, menj már el egy konditerembe és nézd meg az izmos lányokat. Vagy egy kézimeccsre, ott is elég erős alsótestük szokott lenni. Egyiknek sem ropi lába van pici seggel. De biztos a zsírtól kerek a seggük, heti 4-5 edzés mellett🤣Nagyon okos vagy.
19/22 A kérdező kommentje:
Most gondolj bele, elmennék olyan alakkal az edzőterembe, mint amit linkeltél és azt állítanám, hogy izmos vagyok. Körbe lennék röhögve. Mintha belinkelnél egy full vékony pasiról képet és azt állítanád, hogy izmos, csak mert nincs rajta zsír. Attól még nem lesz izmos, csak simán vékony.
Érdekes, izmos pasiknak soha nincs valahogy lufiseggük. Vajh miért? Valahogy ott már evidens, hogy az izmos férfi segge "fokhagyma". De ha nekem mutatsz egy ilyen lopótök alakú izmos férfit (vízilabdás, kézis, focista, tökmindegy), átértékelném az egész világot. Vagy ez ilyen női attribútum, hogy egyre nagyobb lesz, miközben zsírt veszít, és izmot épít? Merthogy az izom sokkal tömörebb szerkezetű, mint a laza zsírszövet.
De tudod mit. Ne is férfit! Mutass nekem aktív élsportoló nőket, akiknek nem az az "edzettség", hogy instaképekhez pucsítanak jóganaciban lájkokért, Épp a kézis, röpis, futó, biciklis, edzett nőkön látszik, hogy egyiknek sincs soha gettósegge.
[link]
[link]
[link]
2023. máj. 25. 14:07
Kapcsolódó kérdések: