Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az egyberuha vagy a nadrág+felső szebb, szexibb szerintetek egy átlagos fiatal nőn, mit szerettek jobban?
Az egyberuha alatt egy hétköznapi, fiatalos kis ruhára gondolok, mint pl.
vagy ezek egy része:
A nadrág+felső alatt meg mondjuk ilyesmikre:
csaj és ruha függő a dolog
a legizgatóbb egybe ruha bugyi nélkül távirányítós eszközzel, pluggal a csajban és nálam a távirányító :P
Amiket linkeltèl azok közül a nadrág+felső
Szerintem nagyon kevés lány van, akin jól áll az egybe ruha. Mondjuk ha igen, akkor nekik nagyon jól áll 🙂
Nyilván csajfüggő, de tegyük fel, hogy mindkettő jól áll neki, a lány alkatához igazítva, stílusa szerint.
Kicsit meglep, hogy a többség nadrágpárti. Azt hittem, a ruhák talán jobban teszenek.
Én vagyok a 3as meg az 5os
Kedves kérdező, szerintem az egybe ruhákat inkább a lányok szeretik, és hát azt kell mondjam hogy nem mindig ismerik fel hogy jól áll-e nekik vagy sem (férfi szemmel).
Ettől függetlenül mindenki azt hord felőlem amit akar, de ha biztosra akarsz menni akkor inkább a nadrág és felső mert az mindenkinek jól áll.
Egyébként először egyenruhát olvastam, na az tuti jól áll a lányoknak, tudom ajánlani 🙂
Valóban lány -és ruhafüggő. Egyberuhákból és nadrág + felső kombókból is tudnék mutatni olyan darabokat, amelyek nagyon imponálnak.
Az egyberuhákat én igazából inkább csak nyáron erőltetném (amikor nem kell aláöltözni), és azokból is leginkább csak a testhez simulósabb fajtákat.
26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!