Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Izmosabb, combos, kerek fenekű nő
Nagyon vékony nő, laposabb fenékkel
54 szavazat
1/22 A kérdező kommentje:
2023. máj. 23. 15:21
2/22 anonim válasza:
Nekem személy szerint a duci, nagyobb seggel az ideális.
A nagyon vékony csajok nem jönnek be, a túl izmosak sem.
3/22 A kérdező kommentje:
Akit linkeltem, az abszolút nem túl izmos. Ne kockahasú, szélesvállú nőt képzelj el, akinek férfiakat megszégyenítő bicepsze van, hanem olyat, akin látszik, hogy edz, de nem tolja túl :D
2023. máj. 23. 15:26
4/22 anonim válasza:
Átlagos, vékony, enyhén sportos nő.
5/22 anonim válasza:
Nekem az izmosabb, combos az ideálom. A linken szereplő is tetszik.
6/22 anonim válasza:
Ennél nagyobb ne legyen az a segg.
7/22 anonim válasza:
8/22 anonim válasza:
7-es. Igazad van, tényleg olyan az izmos segg. Egy nő viszont hízik fenékre, és csak extrém testmozgás vagy hormonprobléma okán lesz olyan amit linkeltél.
Vagy írhatnám azt is, hogy kisfiúsegg, és neked talán nőiesség-fóbiád van.
9/22 anonim válasza:
7. Ez nem segg, ez tényleg nőietlen!
10/22 anonim válasza:
Plusz az izmos segg pont olyan, mint amilyet a kérdező linkelt. Mivel járok edzeni, pontosan látom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!