Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-as éveiben járó pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as éveiben járó pasik, hogy viszonyulnátok ahhoz, ha az első együttalvásnál nem lenne szex, csal bújás?

Figyelt kérdés
Nekem több idő kell ehhez, szeretek fokozatosan haladni. Először csak csók, ölelések, puszik, összebújás, simogatás, majd később persze mehet az orális szex, majd szex is.
2023. máj. 23. 10:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel. Nyilván kívánnám, de próbálnék arra gondolni, hogy neki most még jobb így. Inkább megpróbálnám a bújós hangulatot átélni, az is nagyon boldog dolog. Egy alkalom nem a világ, ott leszünk egymásnak később is.
2023. máj. 24. 00:58
 22/23 anonim ***** válasza:

"hogy neki most még jobb így" hogy te milyen rendes vagy, nekem azért kicsit az jön le, hogy ez a srác jobb, ha nem nagy szex igényű, különben nem lesz ez virágzó kapcsolat ...

Nem azt mondom, hogy nagy, gond, az, ha az első alkalom az ágyban-kor nem lesz szex, de azért a megnyilvánulás sok dolgot előre vetít ...

2023. máj. 24. 08:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Ahhoz , hogy megismerjük a jövőt ismernünk kell a múltat. Ahogyan előttem írták ha srác kicsit nagyobb szexigényű akkor nem lesz hosszú kapcsolat. Van egy lány ismerősöm aki nagyon szép és intelligens. A harmincas éveit tapossa ,évekig el van szex nélkül pedig van jelölt bőséggel. Egy harmincas éveiben járó pasinak nem csőrözgetés kell , nem tizennégy éves. Mondjuk lehet, hogy ilyen habitusú a srác akkor nincs gond.
2023. máj. 24. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!